Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2014-04-04
Upplaga
1
Förlag
Grensman Förlag
Dimensioner
210 x 146 x 16 mm
Vikt
423 g
SAB
Ex
ISBN
9789198139709

Karriärrebell : ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-04-04

Slutsåld


Det är dags att bli bäst. Bäst på att vara du.Har du följt alla "regler" för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet?


I Karriärrebell presenterar vi ett nytt perspektiv på arbete och rekrytering. Vi tycker att du har rätt att trivas och må bra på din arbetsplats och vi visar hur du kan dra nytta av din personlighet och dina positiva egenskaper för att nå framgång på arbetsmarknaden. Vi visar också hur du kan ta kontroll över ditt arbetssökande och vara den som väljer, i stället för att vänta på att bli vald.

Vi har fyllt boken med konkreta exempel på allt från hur du väljer och kontaktaren arbetsgivare, hur du kan bygga ett fantastiskt cv från grunden till hur du kan kommunicera dina styrkor under en intervju eller på ditt nuvarande arbete.

Alla kan hitta ett arbete de älskar. Den här boken visar dig hur.

Eleonor Sjunnevik har lång erfarenhet av rekryterings-branschen och driver idag ett framgångsrikt företag på området. Eleonor är även certi?erad livs- och karriärcoach (EMCC) och hjälper människor att hitta rätt på arbetsmarknaden.

Hanna-Karin Grensman är beteendevetare, specialiserad på ledarskap, affärs-och organisationsutveckling samt kommunikation. Med ?era chefspositioner bakom sig har hon en gedigen erfarenhet av det goda ledarskapet och effektiv kommunikation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta

    Hanna-Karin Grensman

    Boken har tydligt fokus på både strategi och praktik, där du som läsare har goda möjligheter att både skapa förståelse för teorin och bygga praktisk kompetens. Efter att ha gått igenom boken är förhoppningen att du ska känna dig trygg med att arbe...

  • Content marketing

    Hanna-Karin Grensman

    Att skapa innehåll för att engagera och entusiasmera rätt målgrupp är en utmaning för alla marknadsförare och kommunikatörer i dagens sociala mediebrus. Content Marketing visar hur du i praktiken arbetar med innehållsmarknadsföring på bästa sätt. ...