Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-11-04
Upplaga
1
Förlag
Forzum Förlag
Originaltitel
Helt slut och vägen tillbaka
Medarbetare
Andersson, Kjell (form)
Illustratör/Fotograf
Pia Vingestråhle
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Doka
ISBN
9789198162851
Helt slut och vägen tillbaka (häftad)

Helt slut och vägen tillbaka

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-11-04
173
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Utmattad, utbränd eller helt slut? Då är detta boken för dig. Kanske har du kämpat hårt, varit duktig, levt upp till omgivningens förväntningar, försökt lösa livspuzzlet, burit ett tungt ansvar, mött svåra händelser eller sprungit fort?

När du plötsligt kraschar in i den berömda väggen kan det vara svårt att se klart. Du befinner dig i en helt ny situation där dina tidigare strategier för hur du ska leva ditt liv inte längre fungerar. Så vad gör du nu?

Boken kan ge dig nya tankar och perspektiv på utmattning. För vad är utmattning egentligen? Vad händer när kropp och själ säger stopp? Varför ses det som "fel" att vi drabbas av utmattning? Består utmattning enbart av lidande - eller finns det någon mening med att vi kraschar? Hur kan vi på bästa sätt ta oss igenom och hitta en väg framåt?

Pia Vingestråhle är författare till boken Framtidens ledarskap och har fokus på ledarskap som får människor att växa och utvecklas. Hon står också bakom den tecknade figuren Tokiga Tanten Tycker Till. I denna bok delar hon på ett hoppfullt sätt med sig av erfarenheter från sin egen resa genom och ut ur utmattning.

Boken kan läsas av dig som fått diagnosen utmattningssyndrom eller av dig som känner ångest, panikångest eller stress. Den kan också läsas av anhöriga, kollegor eller den som arbetar med utmattning.

------------------
Utdrag ur recension:
"...Vingestråhle berättar på ett sätt som faktiskt är bättre än många andra böcker på liknande tema"....// ..."Boken är välskriven och genomtänkt och har även intressanta synvinklar som att en utmattning kan vara ett friskhetstecken. //" Helhetsbetyg: 4 av 5.
Recension av lektör Helena Kubicek Boye, BTJ-häftet nr 24, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Helt slut och vägen tillbaka
  2. +
  3. Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ligger på soffan : en bok om utmattning av Lotta Sjunnesson (inbunden).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Helt slut och vägen tillbaka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Utmattning
    Ola Andersson, 11 november 2021

    En bok som beskriver utmattning på ett ärligt och öppet sätt men också ger hopp om hur man kan komma tillbaka. Författaren delar med sig av sin egen erfarenhet och ger dig idéer om hur just du kan gå framåt

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pia Vingestråhle