Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2014-12-09
Upplaga
1
Förlag
MIAB Förlag
Dimensioner
216 x 145 x 22 mm
Vikt
490 g
SAB
Vefc
ISBN
9789198215106
Fri från migrän : orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar (inbunden)

Fri från migrän : orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-12-09
195

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Juristen Kristina Ahlström och hennes mor var båda drabbade av migrän. För mer än tjugofyra år sedan blev de fria från sin sjukdom. Metoden som hjälpte dem har tagits fram av professor Rodolfo Low och är baserad på hans teori om migränsjukdomens orsak. Genom att äta bra mat regelbundet är de besvärsfria från migränen helt utan läkemedel.

Rodolfo Lows teori innebär att migränpatienter har en överaktiv bukspottkörtel som producerar för mycket insulin. Detta leder till för låga blodsockernivåer vilket startar en kemisk process i kroppen som slutligen utlöser smärtan i huvudet.

Behandlingsmetod innebär att man ska äta och röra sig så att blodsockret håller sig stabilt. Forskningen och sjukvården har hittills inte utvärderat denna metod. Nu har författaren tappat tålamodet. Syftet med boken är att skapa debatt för att förmå forskare att utvärdera effekten av behandlingen.

Alltsedan författaren blev fri från sin migrän har hon följt utvecklingen inom området kost och hälsa. Kristina Ahlström känner ett stort engagemang för att hjälpa andra att må bättre. I väntan på att forskning påbörjas kan du som migränpatient prova metoden och se om den hjälper dig. I boken redovisas en två-veckors testmeny.

Boken vänder sig till migränpatienter, sjukvårdspersonal, politiker och journalister samt forskare inom neurologi, internmedicin och allmänmedicin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fri från migrän : orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fri från migrän : orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lösning för migränproblem
    Lotta, 20 februari 2017

    Jag har i många år sökt svar på varför jag är drabbad av migrän. Den här boken har gett mig svar på många frågor och jag testar nu den rekommenderade metoden. Läs boken om du har migrän det kan ge dig ett nytt liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ahlström