Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald
Format
Kortlek
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-27
Förlag
ID Förlag
Dimensioner
123 x 72 x 17 mm
Vikt
66 g
ISBN
9789198251067
Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald

Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald

Kortlek Svenska, 2017-03-27
359
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kortleken #hurärdethososs jämställdhet mångfald är ett enkelt och konkret verktyg för chefer, HR, fackliga och medarbetare att starta en dialog och utveckling kring jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen.

Kortleken innehåller 25 diskussionskort om jämställdhet och mångfald, med fokus på er arbetsplats. Diskussionskorten tar upp fakta/information och ställer frågor så att ni kan diskutera "hur är det hos oss?". Materialet är baserat på forskning och erfarenheter av praktiskt arbete med jämställdhet och mångfald.

Använd kortleken för att diskutera i er arbetsgrupp och utveckla ert arbete med jämställdhet, mångfald och en inkluderande kultur. Varje kort inleds med ett påstående som ni reflekterar kring. Därefter läser ni texten på kortet. Slutligen diskuterar ni de avslutande frågorna på korten, som är kopplade till er arbetsplats - "hur är det hos oss?".

På https://hurardethososs.se kan du testa fem diskussionskort gratis (på svenska, engelska och tyska) och läsa mer om kortleken #hurärdethososs jämställdhet mångfald.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kortlek #hurärdethososs jämställdhet mångfald
  2. +
  3. Mot framtiden : en simpel guide till att krossa patriarkatet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mot framtiden : en simpel guide till att krossa... av Clara Henry (pocket).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner