Priset, tolv författare om svensk repression (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2017-12-12
Förlag
Debattförlaget
Dimensioner
222 x 152 x 26 mm
Vikt
462 g
ISBN
9789198335743
Priset, tolv författare om svensk repression (inbunden)

Priset, tolv författare om svensk repression

(14 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-12-12
239
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Priset, tolv författare om svensk repression Kan levereras innan julafton
I PRISET berättar tolv av Sveriges mest kända och genomtänkta kritiker av massinvandringen om vad det kostar dem att stå upp för det egna landet och det egna folket - det självklara för de flesta folk i världens alla länder - men inte i Sverige. Här kallar överheten dem för främlingsfientliga, högerextrema och rasister, ja till och med nazister. Genom att protestera mot den katastrofala massinvand ringspolitik som Sveriges både höger- och vänsterregeringar driver, visar för fattarna att yttrandefriheten enbart gäller medlöparna. De ger bilden av ett land där många förstår vad som händer men är rädda och håller tyst. Protesterna sätter inte bara jobbet utan också äktenskap och familjer, kontakten med arbets kamrater, nära vänner och släktingar på spel. Läs PRISET och se hur repressionen är satt i system. Möt i dessa berättelser en överhet som tappat verklighets kon takten och glömt sitt uppdrag att se till folkets bästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Priset, tolv författare om svensk repression
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Priset, tolv författare om svensk repression. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hårresande läsning
  Therese H., 8 augusti 2019

  Borde läsas av alla innan de öppnar sin traditionella morgontidning. Jag betraktar mig som väl påläst i området mainstreammedia och repression mot oliktänkande i dagens medieklimat, och fann likväl berättelserna ännu värre än jag kunnat föreställa mig. Hjälp - hur ska denna utveckling sluta?? Rekommenderas till alla som är trötta på att ständigt låta sig luras av konventionella media.

 2. "Priset"
  Bo Engström, 5 september 2018

  "Priset" är vad det kostar enskilda individer att gå emot PK-media och etablissemanget. Sverige liknar forna Östtyskland. Läs och begrunda!

 3. De förlorade sina kompisar, jobb och anseende
  Verifierad läsare, 2 mars 2018

  Priset för svenska dissidenter är högt. Är Sverige på väg att bli som Östeuropa under Sovjettiden eller som dagens Turkiet? De som går utanför åsiktskorridoren straffas skoningslöst. Skickliga kända skribenter berättar öppet om sina personliga erfarenheter. Rekommenderas varmt.

 4. Demokrati innebär tolerans och Dia-Log
  Pia, 12 februari 2018

  Det finns hjältar - och så finns det HJÄLTAR. Det är dom som år efter år vill, kan och vågar berätta, analysera och tolka fakta om det som sker i omvärlden och i vårt eget samhälle, och som inte ingår i det politiskt korrekta paradigmet. Det är med stor förtvivlan och sorg jag läser PRISET, en antologi där tolv författare berättar om de höga pris de fått betala för att vara sanningssökare och sanningssägare i ett land som verkar bli alltmer repressivt. Det är inga "duvungar" som berättar, tvä... Läs hela recensionen

 5. Mycket läsvärd bok
  Håkan Johansson, 1 februari 2018

  Det är mycket bra att den repression dessa personer har utsatts för kommer till allmänhetens kännedom. Sverige som nation mår bäst av att olika åsikter framförs. Dessa personer har jobbat hårt för att korrigera en ogenomtänkt invandringspolitik. Politikerna har kört över det svenska folkets intressen, att de som ger uttryck för vad många svenskar känner skall behöva kämpa emot diskriminering. Att de som kritiserar bristerna i förd invandringspolitik mobbas på olika sätt är djupt odemokratiskt och inte värdigt ett civiliserat land.

 6. Samhällskaos
  Per Johansson, 23 januari 2018

  Boken speglar det kaos som råder i Sverige idag tack vare att våra politiker har valt att ge bort Sverige.
  Boken visar också att våra politiker har svikit det svenska samhällskontraktet gentemot varje svensk medborgare med att glömma bort vilka dom ska företräda...

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Karl-Olov Arnstberg