Identitär! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2018-09-06
Upplaga
1
Förlag
Debattförlaget
Originaltitel
Identitär!
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
193 g
SAB
Ocgm
ISBN
9789198335750
Identitär! (häftad)

Identitär!

(2 röster)
Häftad Svenska, 2018-09-06
182
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Identitär! är ett slags bruksanvisning. Hur ska unga människor gå till väga för att få tillbaka sitt land, efter föräldragenerationens katastrofala identitetspolitik? Även om det vänster-totalitära samhälle som växt fram i Österrike, Sverige och många av Europas länder är på väg att röstas bort i allmänna val, krävs det att en ungdomsrörelse bygger upp en ny framtidstro, utan kopplingar till "gammelhöger" och nationalsocialism. "Det är ungdomens eld som håller världen levande. När ungdomen svalnar, skallrar världen med tänderna."
Martin Sellner, den mest kände bland Europas identitärer, berättar avspänt om hur Österrikes identitära rörelse kämpar mot islamisering och massinvandring i ett själsligt tomt och självhatande Europa. Hur får man den tysta majoritetens stöd? Vad lockar medierna att ställa upp? Hur fångar man ungdomar i en kamp för sin framtid? Identitär! är en positiv bok. Allt fler förstår att det är dags att sluta klaga och göra något. Av Martin Sellner får man veta vad som inte fungerar, men framför allt hur man ska bära sig åt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Identitär!
  2. +
  3. Populistiska manifestet : för knegare, arbetslösa, tandlösa och 90 procent av alla andra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Populistiska manifestet : för knegare, arbetslö... av Göran Greider, Åsa Linderborg (cd-bok).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »