Aktivt hopp : att möta vår tids utmaningar utan att bli galen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2019-05-01
Upplaga
1
Förlag
Vide förlag
Översättare
Maria Estling Vannestål, Sanna Hellberg
Originaltitel
Active Hope: How to Face the Mess We're in without Going Crazy
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
276 g
SAB
Uh
ISBN
9789198347036
Aktivt hopp : att möta vår tids utmaningar utan att bli galen (häftad)

Aktivt hopp : att möta vår tids utmaningar utan att bli galen

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2019-05-01
189
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Klimatförändringar, sinande olja, ekonomiska kollapser och massutrotning - ibland är det svårt att ens orka tänka på vår tids sociala och ekologiska kriser. Aktivt hopp visar hur vi kan bli bättre på att möta stora utmaningar med mod, kreativitet och medkänsla. I boken vägleds vi genom en förvandlingsresa inspirerad av mytiska äventyr, modern psykologi, andlighet och holistisk vetenskap. På vägen hittar vi de verktyg vi behöver för att hantera kriserna och spela vår roll i den stora omställningen till ett hållbart samhälle.

Ekofilosofen och filosofie doktorn Joanna Macy har kombinerat akademiska studier inom buddhism, generell systemteori och djupekologi med femtio års aktivism, och blivit en respekterad röst inom freds-, rättvise- och miljörörelsen för sitt arbete med metoden The Work That Reconnects. Läkaren och coachen Chris Johnstone är specialist inom psykologi med inriktning mot resiliens, lyckoforskning och positiv förändring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Aktivt hopp : att möta vår tids utmaningar utan att bli galen
 2. +
 3. Klimatboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klimatboken av Greta Thunberg (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Aktivt hopp : att möta vår tids utmaningar utan att bli galen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok i rätt tid
  Elizabeth Nässén, 18 april 2022

  En bok alla som bryr sig bör läsa. Den är baserade på skrämmande fakta men ger konkreta tips och verktyg för att vara en del av den förändrings process.

 2. Viktig bok rätt i tiden
  @tant_edna, 26 december 2021

  "Aktivt hopp" är en viktig bok i dagens samhälle. Vi lever i en tid där många kämpar med att ta in allt som händer omkring oss, där klimatförändringar, massutrotning, ekonomiska kollapser, pandemier, osv. känns övermäktigt och svårhanterligt. Dagligen möter vi missär, katastrofer och lidande genom tv, radio, tidningar och sociala medier. Det är lätt att drabbad av en känsla av hopplöshet.

  Men, Joanna Macy och Chris Johnstone visar oss genom den här boken att det visst finns hopp. Att... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna