Hongkong RIP (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2021-07-01
Förlag
SILC Förlag
Medarbetare
Bene Perlenberg, Csaba (red.)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
112 g
SAB
Ocg
ISBN
9789198351279

Hongkong RIP

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2021-07-01
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Från folkmassan i tårgasmolnet hörs ljudet av skräck och slagord. Demonstranternas starka stämband skapar synkade ramsor. Det är ljudet av hängivenhet och ett envist bevis att hongkongarna är beredda att dö för sin frihet.

De senaste årens protester för demokrati och mänskliga rättigheter i Hongkong har väckt ilska och bestörtning världen över. Hongkong, RIP bygger på övertygelsen att alla har rätt att själva påverka sin framtid.

Följande är hongkongares egna röster, vittnesmål, förhoppningar och farhågor som avgetts i en tid och i en stad där det fria ordet nu är under avveckling. Kampen om Hongkong är större än en stads öde, det är en uppgörelse om Pekings inflytande i världen.

Simona Mohamsson är en svensk politiker och sitter i centralsekretariatet för Inter-Parliamentary Alliance on China (IPAC). Hon har tidigare varit vice förbundsordförande för Liberala ungdomsförbundet.

Csaba Bene Perlenberg är politisk redaktör på Jönköpings-Posten. Sedan tidigare har han bland annat skrivit för GT, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Sydsvenska Dagbladet och Liberala Nyhetsbyrån.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hongkong RIP
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »