Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2020-03-03
Upplaga
1
Förlag
Soulfoods
Översättare
Marit Mossbäck
Originaltitel
Everything is Figureoutable
Dimensioner
233 x 160 x 24 mm
Vikt
670 g
SAB
Dok
ISBN
9789198392418
Allt går att lösa (inbunden)

Allt går att lösa

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2020-03-03
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    132
Visa alla 1 format & utgåvor
Allt går att lösa hjälper dig att uppfylla dina drömmar och hantera alla slags utmaningar i livet. Om du har svårt att lösa ett problem eller att uppnå - eller ens hitta - ett mål i livet, är det inte dig det är fel på. Felet är att du ännu inte har anammat en viktig övertygelse som förändrar allt, nämligen det som författarens mamma en gång sa till henne: "Inget i livet är särskilt komplicerat. Du kan göra allt du bestämmer dig för om du bara kavlar upp ärmarna. Allt går att lösa."

Du kanske vill lämna ett jobb som känns meningslöst, bryta en dålig vana, lära dig dansa, rädda en relation, arbeta för världsfred eller få ett företag att växa - oavsett vad du vill uppnå så får du verktygen du behöver i den här boken. Med dem lär du dig bland annat hur du:

* kommer fram till vad du verkligen vill
* når dina mål med 42 procent större sannolikhet
* övervinner brist på tid och pengar
* handskas med kritik och "jag känner mig som en bluff-syndromet"
* lär dig känna skillnad på rädsla och intuition.

Allt går att lösa är inte bara ett slagord som låter bra. Det är en oövervinnlig, optimistisk filosofi. En attityd. Ett mantra. En övertygelse. Och viktigast av allt - det handlar om att du ska bli ostoppbar. Världen behöver de unika gåvor som bara du har. 

Marie Forleo är en entreprenör, filantrop och obotlig optimist som vigt sitt liv åt att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och skapa en bättre värld. Via sin YouTube-kanal MarieTV delar hon med sig av sin sköna humor och sina ovärderliga tips till hundra tusentals följare över hela världen. I USA klättrade hennes bok Allt går att lösa snabbt upp till förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista, och Oprah Winfrey har kallat henne "en tongivande ledare för den kommande generationen".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt går att lösa
  2. +
  3. Nybörjare : kraften & glädjen i att våga lära dig nya saker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nybörjare : kraften & glädjen i att våga lära d... av Tom Vanderbilt (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Forleo