Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2022-09-20
Förlag
Avium förlag AB
Medarbetare
Käll, Mattias (form)
Dimensioner
275 x 210 x 22 mm
Vikt
1090 g
SAB
Rbo
ISBN
9789198516630
Hemma därute : handbok i naturnärhet (inbunden)

Hemma därute : handbok i naturnärhet

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2022-09-20
316
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hemma därute : handbok i naturnärhet Kan levereras innan julafton
Att bli hemma därute - i det myllrande sammanhanget naturen - är enklare och härligare än du tror. Det är bara att ta ett steg i taget.

I denna inspirations- och instruktionsbok de luxe möter du människor som berättar om just sin väg till naturnärhet i kapitlen Vandra, Sova ute, Plocka ätbart, Laga mat och fika, Artskåda, Bygga bon, Odla mångfald och Bara vara. Dessutom får du mängder av handfasta tips på faktasidorna.

Kittla nyfikenheten och lusten ytterligare med bokens foton: närgången makro-magi, stämningsfulla fågelporträtt och små och stora landskap av några av Sveriges bästa naturfotografer: Anna Ulmestrand, Ida Olsson, Simon Carrington, Fredrik Schlyter och Mikael Svensson. Roine Magnusson har tagit de analoga porträtten på kapitlens huvudpersoner med sin stora bälgkamera. Konstnären Mattias Käll har gjort illustrationerna och formgivningen.

Mats och Åsa Ottosson är författare och journalister som gärna skriver om kopplingen mellan människor och den omgivande naturen. Ett drygt tjugotal böcker med naturtema har det blivit de senaste trettio åren. Nära fåglar, med bilder av Roine Magnusson, nominerades till Augustpriset 2017. Kor - en kärlekshistoria av samma trio utsågs till Årets Pandabok 2012.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemma därute : handbok i naturnärhet
  2. +
  3. Skam den som ger sig : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam den som ger sig : en självbiografi av Charlotte Kalla, Johan Esk (inbunden).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna