Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-22
Förlag
Konsultboken Publishing
ISBN
9789198539523
Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet (e-bok)

Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-08-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet

Det har snart gått 10 år sedan Catrin Kylberg med familj grundade det Gotländska varumärket Idyllien under en period då deras yngsta dotter drabbats av cancer. Idyllien är idag en verksamhet helt och hållet tillägnad välgörenhet. Allt överskott används till projekt kring familjer med svårt sjuka barn.

- Vad som började som ett positivt familjeprojekt när vår dotter blev sjuk, har idag vuxit till en plattform för att hjälpa andra i vår situation. Vi vill använda vårt varumärke för värdeskapande samarbeten, berättar Catrin.

I boken kommer ni att få bekanta er med historien bakom Idyllien samt människor, företag och organisationer som valt att stötta Idyllien på olika sätt. Vi får även en inblick i Idylliens varsamt producerade sortiment - som genomsyras av tanken att göra gott i alla led.

Boken är skriven av Marianne Olsson i samarbete med Catrin Kylberg. Mariannes arbete med boken är pro bono och intäkterna går oavkortat till Idyllienhoppets verksamhet. Boken produceras och distribueras genom det digitala förlaget Konsultboken Publishing.

- Berättelsen ger inblick i hur en familj kan resa sig ur krisen och skapa något konstruktivt för att hjälpa andra. Vi, Sveriges Lekterapeuter har glädjen att samarbeta med Idyllienhoppet i projekten på våra svenska barnsjukhus för att göra tillvaron lite bättre för familjer med svårt sjuka barn, berättar Pia Andersson, ordförande Sveriges Lekterapeuter.

Mer information om verksamheten: www.idyllienhoppet.org
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna