SEO för alla  - en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (24.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christer Pettersson
Utgivningsdatum
2019-06-24
Förlag
Bookea
ISBN
9789198541625
SEO för alla  - en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google (ljudbok)

SEO för alla - en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
SEO för alla - en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google

Vill du ha mer trafik från Google, varje dag, utan att det kostar pengar? Då ska du satsa på SEO eller sökmotoroptimering, det vill säga tekniker för att jobba med din webbplats och ditt innehåll och din omvärld för att maximera dina chanser att ranka bra i Googles träfflistor.

Är det inte svårt att ranka bra på Google? Det verkar ju vara ren magi och väldigt komplicerat att lyckas med arbetet att löpande synas bra i Googles träfflistor och på det sättet på nya besökare och ny försäljning.

Enligt författaren Christer Pettersson är det mesta och det viktigaste inom SEO inte alls svårt och det krävs ingen magi eller något trolleri för att ranka bra - det som krävs är bara kunskap om hur Google rankar webbplatser och tid och kraft att genomföra nödvändiga förändringar på din egen sajt.

SEO för alla är en snabbkurs i sökmotoroptimering som alla som har en webbplats borde ta till sig oavsett om du är en förening, ett litet eller stort företag eller en kommun eller annan myndighet: alla tjänar på att synas bra på Google.

Christer Pettersson har jobbat med SEO och digital marknadsföring sedan 1998, samma år som Larry Page och Sergey Brin startade sökmotorn Google på Stanford University. Han har skrivit nio böcker och föreläser regelbundet om content marketing, e-handel och sökmotoroptimering.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av SEO för alla - en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Snabbkurs i SEO
    Ranka bra på Google, 4 juli 2019

    Kort och koncist om sökmotoroptimering på mindre än en timme.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christer Pettersson