Linnéa Wik berättar om utmattning för anhöriga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Linnéa Wik berättar (del 3)
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Pingh Management AB
SAB
Vebl
ISBN
9789198638417

Linnéa Wik berättar om utmattning för anhöriga

Häftad,  Svenska, 2021-09-01
197
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Den här boken är skriven till dig, min medmänniska, som har en anhörig, vän eller kollega som är alldeles för stressad och på väg in i en utmattning, eller som redan är där.

Hur når du fram till den stressade människan som bara förnekar hur det är och som kanske till och med undviker ditt sällskap?
Med den här boken vill jag hjälpa dig att vara det stöd du önskar och vill vara. Jag vill visa dig vad du kan göra både innan och under en utmattning.
Hur kan du vara ett bra stöd under tiden din medmänniska är på väg in i en utmattning och medan din vän är sjukskriven och utmattad? Kanske för första gången eller kanske igen.
Hur ska du som anhörig agera för att resultatet ska bli gott?

Du vill ju att den här människan ska må bra, bli frisk och leva ett bra liv! Hur undviker du att det du gör enbart blir något som sårar och som både du och den du vill hjälpa bara mår dåligt av.
Mitt tips är att även du som har varit utmattad kan läsa den för igenkänning och för att öka din självmedkänsla.
Visa hela texten

Fler böcker av Inger Holegård

  • Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara

    Inger Holegård

    Mitt stora mål är att hjälpa människor att förebygga sin egen stress så att de aldrig blir utmattade. Att kunna förebygga sin egen stress kräver självkännedom och självkännedom gör livet både lättare och roligare. Min förhoppning är att de flesta,...

  • Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja

    Inger Holegård

    Den här boken är skriven till dig, min medmänniska, för att du ska slippa bli utmattad. Tanken är att ge dig förståelse för signalerna i din egen kropp. Signaler som du behöver vara vaksam på - innan du blir sjuk. "En bok alla borde läsa.&quo...