Läkande dundermat : en kokbok med livskraft (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2020-11-06
Upplaga
1
Förlag
Mind & Health tools
Medarbetare
Haldorsson, Tina (foto)
Dimensioner
225 x 210 x 16 mm
Vikt
696 g
SAB
Qca
ISBN
9789198650600

Läkande dundermat : en kokbok med livskraft

(24 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-11-06
196
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
LÄKANDE DUNDERMAT

Maten i kokboken är vanlig naturlig vardagsmat för alla. Den är extra näringstät och stärker ditt immunförsvar. Mat som boostar ögat, smaklökar, tarmflora och stödjer alla celler i din kropp från topp till tå. Extra bra är den för dig med inflammation, magbesvär, övervikt, allergi och autoimmun sjukdom. Recepten och informationen i kokboken är enligt paleo-, lågkolhydratskost och autoimmuna protokollet (AIP). Det är kost som innehåller grönsaker, kött, fisk och naturliga fetter. Kokboken innehåller recept för långkok och snabblagade middagar. Den är naturligt fri från gluten, mjölk, ägg och nötter. Att äta och leva enligt autoimmuna protokollet kan ge mycket bättre hälsa visar forskningen. En stor skara människor världen över vittnar om bättre hälsa med hjälp av AIP-kost. Tina fick stora hälsofördelar; mer energi, styrka, glädje och som bonus en hållbar viktminskning. Livet vände och i boken delar hon med sig av sin hälsoresa och den färgstarka dundermaten som gjorde henne friskare.

Kokboken innehåller ren naturlig mat som:

* Stärker ditt immunförsvar

* Stärker din tarmflora

* Balanserar ditt blodsocker

* Ger dig ett jämnare humör

* Läker eller minskar symtom från sjukdom

* Ger viktminskning om du behöver det

"Tina har tagit kontrollen över sin egen hälsa på ett imponerande sätt. Hon, tillsammans med många andra jag mött genom årens lopp, har kunnat revolutionera sin hälsa genom att förstå sambanden mellan mat, rörelse och den egna kroppen. I denna bok kombinerar Tina sitt färgsprakande konstnärskap med sitt hälsokunnande på ett inspirerande sätt. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera boken."

Jonas Bergqvist, utbildare inom kost, träning och hälsa, författare till Ät & Lev Paleo

"Vi lever i en tid då allt fler tvingas uppleva hur deras eget immunförsvar inte längre fungerar som det ska. Kanske är du en av dem som har drabbats av överkänslighet, inflammation eller autoimmun sjukdom? I så fall kan den här boken bli avgörande för din läkningsprocess. Tina Haldorsson skriver med djup kunskap om matens inverkan på immunförsvaret och om vad som sker i kroppen när du lägger om kosten. Med stor omsorg har hon valt ut några av de näringsrikaste recepten från den autoimmuna kosten (AIP), paleo och lågkolhydratkost. Jag är säker på att boken och dess vackra bilder kommer att ge dig värdefull inspiration som gör vägen till bättre hälsa lätt och njutningsfull."

Karl Hultén, biomedicinare och författare till Autoimmun handbok

TINA HALDORSSON är författare, receptmakare och

fotograf till Läkande dundermat. Tina är konstnär, certifierad

kost- och hälsocoach och driver matbloggen Colorfulhealth.se

där hon inspirerar och coachar människor till bättre hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Läkande dundermat : en kokbok med livskraft
 2. +
 3. Autoimmun kokbok: läkande paleokost

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autoimmun kokbok: läkande paleokost av Karl Hultén, Cecilia Nisbet Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 403 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Läkande dundermat : en kokbok med livskraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Åsa Flöje, 17 april 2023

  Skiljer sig lite från de tidigare AIP-böcker jag köpt. Enkel och inte alltför många ingredienser som man måste springa i 10 affärer för att hitta 😊

 2. Vacker och inspirerande bok!
  Neta, 12 augusti 2022

  Åratal med svår IBS-d, Graves sjukdom, trötthet, hudproblem och överkänslighet mot vissa födoämnen gjorde att jag till slut var på väg att ge upp, acceptera att bättre skulle jag inte må, och förlika mig med det. Då tipsades jag om autoimmun kost av en vän, köpte Cecilia Nisbet Nilssons fina bok "Det autoimmuna köket", och blev inspirerad till att äta enligt AIP 2019.

  Det vände inte på en vecka eller två, men ett par månader senare var det som att en rullgardin drogs upp och jag kän... Läs hela recensionen

 3. Inspirerande matglädje
  Maria Berg, 20 februari 2022

  Denna bok är så mycket mer än en kokbok. Det är boken för dig som vill göra en förändring i din kost. Tina hjälper dig på vägen genom lättlästa faktatexter, enkel och god mat och fantastiskt inspirerande foton. En bok jag varmt rekommenderar.

 4. Glädje att laga nyttigt!
  Jessica Fetscher , 18 februari 2022

  Tinas inspirerande bilder och recept på färgglad god och nyttig mat gör att man blir glad och mår bra av att laga dom. Boken har hedersplats i vårat kök. Även fin present!

 5. För krånglig
  Kero, 30 april 2021

  Inte nöjd med boken för mkt ingredienser som är svårt att få tag i

  Hade väntat mig en mer användbar bok

 6. Bästa AIP kokboken!
  Caroline , 22 april 2021

  Din kokbok är den bästa någonsin äntligen en rolig och varierad kokbok för oss som behöver äta läkande mat! Jag ser fram emot fler sådana här kokböcker från dig!

 7. Chansen finns
  Mari Holmberg, 6 april 2021

  Chansen finns att jag kan få ihop en soppa! Bra bilder och förklaringar! Bara arbetet att hitta ingredienserna i butiken! Skönt att kunna ladda ner boken som pdf.

 8. Årets vackraste och hälsosammaste kokbok!
  Annelie Ek, 31 mars 2021

  Tina lyfter fram kostens betydelse för hälsan och har skapat en massa färgglada och välsmakande recept som läker både kropp och själ. Rekommenderar boken varmt till alla som vill läka sin kropp inifrån och ut.

 9. Riktigt bra!
  Lena Cristina Vik Iggendal, 25 februari 2021

  Funderar du som jag på vad det är vi stoppar i oss och vad det gör med våra kroppar?

  Du vill göra något åt det men vet inte hur?

  Kanske är du bara nyfiken på något nytt.

  Då rekommenderar jag den här boken!

  På ett enkelt sätt förklarar författaren Tina Haldorsson vad PAELO, AIP och LCHF är för något och varför det är viktigt att äta näringstät mat.

  Du får härliga, lekfulla och enkla recept med många smaker och mycket färg som inte kräver specialku... Läs hela recensionen

 10. Viktig bok
  Lena G, 3 februari 2021

  För egen del är det alldeles för mycket olika sorters lök i recepten.
  Kanske tål jag mer lök när magen mår bättre?

Visa alla 10 recensioner