E-handel för alla : För dig som ska starta eller vill utveckla din e-handel. (häftad) NY
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-02-28
Upplaga
1
Förlag
Spjut Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
281 g
SAB
Qblnb
ISBN
9789198910605

E-handel för alla : För dig som ska starta eller vill utveckla din e-handel.

Häftad,  Svenska, 2024-02-28
293
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ska du starta e-handel? Eller driver du redan en e-handel, men vill få den att växa? Då är detta boken för dig.

E-handel för alla visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt startar och driver e-handel, allt från din affärsidé och ditt erbjudande till hur du sätter upp en webbutik eller börjar sälja på marknadsplatser som Amazon, CDON och Fyndiq. Men även hur du sedan optimerar kundresan och driver trafik och försäljning och slutligen även kan skala upp försäljningen ytterligare genom att expandera till nya kundgrupper och nya marknader.

Boken vänder sig till alla som jobbar med e-handel, oavsett om det är din egen webbutik eller om du jobbar på ett företag som säljer via e-handel. Det är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan förbättra alla delar som ingår i det hantverk som e-handel är: din affärsidé och din unika position, sälja egna produkter eller andras varumärken, driva egen webbutik eller sälja på marknadsplatser, hantera lager och leverans, kundresor för B2B och B2C, marknadsföring och slutligen tillväxt och internationalisering.

Du lär även känna alla centrala begrepp inom e-handel och får tips om användbara verktyg och namnkunniga leverantörer - och mycket mer.

Hela idén är att du ska bli bättre på e-handel efter att ha läst denna praktiska handbok i försäljning på nätet - så du kan lyfta din e-handel till nya nivåer.

Christer Pettersson har skrivit ett tiotal böcker och har mer än tjugo års praktisk erfarenhet av e-handel. Han är ofta anlitad som föreläsare och rådgivare kring e-handel och att driva lönsamma affärer på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. E-handel för alla : För dig som ska starta eller vill utveckla din e-handel.
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 542 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »