Kommer snart - förboka nu!

 • Musse & Helium. Den låsta portalen

  Camilla Brinck | Inbunden 2024

  Camilla Brincks böcker om mössen Musse och Helium tar med läsaren till en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.Musse och Helium står nu inför ett mycket viktigt uppdrag, att hitta Den gråtande flickan och hennes magiska flakong. Dessutom är Musse och Heliums föräldrar fortfarande försvunna. Men spåren efter flickan och föräldrarna verkar leda åt varsitt håll. Hur ska de modiga mössen kunna välja vilken väg de ska fortsätta?En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år.Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musse och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.Det här är bok 4 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också de första delarna; Den hemlighetsfulla världen, En oväntad vändning och Uppdrag på djupt vatten.Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.

  169

Böckerna om Musse & Helium

Läs böckerna om Musse & Helium i den här ordningen:

1. Mysteriet med hålet i väggen
2. Jakten på Guldosten
3. Äventyret i Lindrizia
4. I Duvjägarnas klor
5. Den sista kampen
6. Den hemlighetsfulla världen
7. En oväntad vändning
8. Uppdrag på djupt vatten


Musse & Helium för lite yngre barn

 • Musse & Helium. Dags att sova

  Camilla Brinck

  Kom till ro med Musse och Helium. Camilla Brincks magiskt sprakande fantasivärld om de två mössen Musse och Helium är barnens bokfavoriter. Följ med på ett avkopplande äventyr när Musse och Helium ska sova.Rogivande text och stora vackra bilduppslag vyssar både möss och andra små lyssnare till sömns. Här finns också inslag av mindfulness och kvällsrutiner som kan göra nattningen eller vilostunden mysig och harmonisk.För första gången finns nu en Musse och Helium-berättelse i större format, rikt illustrerad med magiska färgbilder att drömma sig bort i.En bok för hela familjen! Den här bilderboken vänder sig främst till barn mellan 3 och 6 år, men passar även utmärkt för 7-10-åringar.

 • Musse & Helium. Kärlekens vind - en godnattsaga

  Camilla Brinck

  Camilla Brinck berättar den stämningsfulla sagan om Kärlekens vind för Musse och Helium. Och för dig!Det har blivit dags för en rofylld stund med Musse och Heliums favoritsaga.Med en sagoskimrande text och stora vackra bilduppslag bjuds här in till en fantasivärld där små och stora läsare kan få hjälp att hitta lugnet.Boken avslutas med en kroppsscanning som kan vara till hjälp för att komma till ro vid vila eller sovstund.Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. De första äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

Lyssna på böckerna om Musse & Helium

Spela och ha kul med Musse & Helium

 • Musse & Helium : Jakten på guld / gullosten

  Alga

  Nu har Camilla Brincks populära böcker äntligen blivit spel. Stig in i Musses & Heliums fantastiska värld och hjälp dem i kampen mot de otäcka duvjägarna. Att hitta Guldosten och föra den i säkerhet kräver både mod, list och tur med tärningen. Ett härligt spännande och fantasifullt spel som tränar barnets koncentration och fokus. Roligt för skattletare i alla åldrar ¿ både stora och små.

 • Snurrigt med Musse & Helium

  Alga

  Snurrigt med Musse & Helium. Fartfyllt och roligt kortspel! Låt Musse och Helium ta med barnen på ett fartfyllt kortspel! Med kort på hand ska ni så fort som möjligt samla på er fyra kort av samma färg eller kort med fyra olika färger. Men se upp ¿ det lurar Duvjägarei korthögen som hotar med att stöka till spelet och sätta krokben för den som leder.

Pyssla och måla med Musse & Helium

Läs Musse & Helium som e-bok