Energibarn 2.0 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-10
Förlag
A & A Publisher
Originaltitel
Energibarn
Dimensioner
225 x 150 x 20 mm
Vikt
529 g
SAB
Vef
ISBN
9789082729603
Vanliga sökord
Adhd
Energibarn 2.0 (häftad)

Energibarn 2.0

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-08-10
198
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Barn vill om de bara kan!

NPF, Bokstavsbarn, ADD, Skitungar, ADHD - ja, kärt barn har många namn. Eller som Anna kallar dem, "Energibarn". Är det ouppfostrade barn som ska lära sig veta hut, eller är det unika kreativa barn med myror i brallan som bara behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar med ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna och använda styrkorna. Hon ger konkreta enkla förslag på lösningar som verkligen fungerar. Både hemma och i skolan.

Att behandla alla lika är oerhört orättvist. Ändå görs detta ofta. Det används även som ett argument för rättvisa. Att behandla alla olika, så alla har samma förutsättning är för Anna rättvist. "Alla barn kommer inte gå ur skolan med godkänt i alla betyg, men alla barn ska banne mig lämna skolan med självkänsla och självförtroende i behåll."

Anna Hallén är lärare, resurspedagog och kostrådgivare. Hon brinner för våra "Energibarn".

Mat är information till våra hjärnor. Byggnadsstenar, men även rena signalsubstanser. Matkreatören, kostrådgivaren och 5-barnsmamman Åse Falkman Fredrikson har skapat 15 inspirerande recept som visar på enkelheten att äta gott, sockerfritt, glutenfritt och kaseinfritt - mat för våra älskade Energibarn!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Energibarn 2.0
  2. +
  3. Barn med överlappande diagnoser : adhd, inlärningssvårigheter, Autism, Aspergers, Tourette, ångest mfl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barn med överlappande diagnoser : adhd, inlärni... av Martin L Kutscher, Tony Attwood, Robert R Wolff (inbunden).

Köp båda 2 för 577 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Energibarn 2.0. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra bok
    My Svensson, 25 december 2017

    Jag tycker de va bra . Både till vår son på 4 år för hjälpa oss att kanske se hans mönster . Även med mina elever då jag jobbar på en träningsskola . Så va boken till en stor hjälp . Kanske den är mer till barn i större ålder än 4 som sonen är .

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna