ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
2
Förlag
A & A Publisher
Medarbetare
Sundquist, Petra (red.) / Desser, Klara (form)
Dimensioner
20 x 247 x 208 mm
Vikt
735 g
SAB
Qca
ISBN
9789082729665
ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)

ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen

(88 röster)  |  Läs 21 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-03-01
255
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Med ett stort intresse för kroppens biokemi, kostens uppgifter och livets påverkan på vår hälsa, energi och vikt har Anna under årens lopp skrivit 11 böcker. Nu kommer bok 12 & 13 och du håller i en av dessa. Anna var den klassiska jojobantaren som till slut hittade sin viktminskning och stabilitet i en sund kost. Hon gick ner 34 kilo och lovade sig själv att aldrig gå upp i vikt. Hon höll löftet i 17 år då hon plötsligt började gå upp i vikt igen.Tre år senare vägde hon 20 kilo mer och "ingenting" fungerade längre. Med djup kunskap, stor nyfikenhet och ett mod att gå utanför boxen skapade hon ALP - Annas Leptin Protokoll.

Pusselbiten blev ALP vilken nu har fungerat för hundratals "omöj-liga kroppar". Har du provat allt och ingenting fungerar? Du kan- ske till och med upplever att du börjat gå upp utan att ha förändrat något. Det är dags att samarbeta med din kropp & hjärna och slippa ord som "kämpa", "fuska" och "börja om". Inga pulver, piller, hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.Vi äter mat var dag och vi äter frukost, lunch och middag. ALP fokuserar på att höja din ämnesomsättning vilket ger dig både energi och viktminskning. Det är dags att börja leva livet i stället för att tugga det! Är det din tur nu?

ALP Kokboken ger dig kunskap, teknikerna och underbara recept.

" Känner mig så fri, fri från sug av olika slag. Finns inte en tanke på att köpa choklad eller något annat som inte ingår i T1-T3. Provade ALP som ett sista halmstrå för att få igång min kropp. Det fungerar!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen
 2. +
 3. ACT ALP livsstil : kunskap & kokbok för dig med den envisa kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt ACT ALP livsstil : kunskap & kokbok för dig med... av Anna Hallén Buitenhuis, Helena Anderson (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 21 recensioner av ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket trevliga recept skulle vilja fler
  Helene Berg, 22 mars 2023

  Skulle vilja ha mer variation på fettlunchen T1 , men kanske bara är ovan att hitta på själv. En fantastisk bok, lätt att följa. Jag har op min sköldkörtel och lyckats tappa lite vikt och få en bra balans i min kost.

 2. Funkar verkligen bra
  Linda M, 13 augusti 2022

  Förklarar lätt, tar med många av de fallgropar och feltänk man kan ha, t.ex. att man inte ska vara millimeter-sträng. Det är härligt att ha fått in tänket att vara snäll mot sig själv, det känns så rätt att äta snällt, dvs sånt som jag blir pigg och inte däst av.

 3. Recepten
  Christina Löfgren, 18 maj 2022

  Hade önskat att de olika stegen hade specifika recept för de olika stegen i dieten T1, T2, T3 och T4.

 4. Ändra livsstil på enkelt sätt
  Jenny, 7 mars 2022

  Enkelt att följa och hjälper den envisa kroppen och knoppen.
  Jag har haft otroligt mycket nytta av den för kickstarta kroppen.

 5. Suverän bok
  Clovitiz , 3 februari 2022

  Denna bok har, för mig, varit och är fortfarande den bästa kokbok jag använt mig av! Enkel och lättförståelig med många bra tips.

 6. Underbar
  Izasverige, 3 februari 2022

  Hoppade på alp-tåget 2019 och har inte ångrat det sedan dess. Boken är enkel skriven, och är för mig ett bra komplement till Annas hemsida och facebookgrupp.

 7. Givande!
  Therese, 3 februari 2022

  Riktigt bra och nyttig läsning. Boken kommer få en central plats i mitt kök så jag har den nära till hands.

 8. En ovanlig bok
  Anita Eldblad, 2 februari 2022

  ACT ALP Kokboken innehåller bl.a. förklaringar i fråga om människans biokemi som innebär vissa modifieringar av kända kunskaper och som jag hittills inte har läst någon annanstans.

 9. Funkar verkligen...
  Malin Svensson, 29 november 2021

  Med en fruktansvärt envis kropp har jag äntligen hittat något som fungerar...både för huvudet o kroppen...självsnäll o dikeskörningar är två nya ord jag kommit i kontakt med..

 10. Kalasbra
  ida hallin, 26 november 2021

  Suverän bok att ha om man vill förbättra sin hälsa. Författaren är mycket påläst på sina områden och jag litar på hennes kompetens till 100% Tacksam för allt arbete hon lägger ner!

 11. Inspirerande
  Marjatta Nyfors, 26 november 2021

  Perfekt bok för förbättring av livsstil. En garanterad ökning av energinivån och ett härligt välbefinnande är en biverkan av att läsa den. Rekommenderas varmt!

 12. Underbar bok om mat och livet
  Sophie H, 26 november 2021

  Fantastisk bok om hur jag kan må bättre, bli piggare och ha ork till livet.
  Lättläst och Anna skriver på ett bra sätt så det är lätt att förstå vad som händer i kroppen med hur vi bäst äter, rör oss och andas för att må så bra som möjligt.

 13. Klok som en bok :)
  Ingela , 26 november 2021

  Den bästa boken på länge!
  Vill du göra livsstilsförändringar är detta boken för dig. På ett enkelt och humoristiskt sätt beskriver författaren hur du kan göra för att må ditt bästa jag.
  Läs den!

 14. Lättsam och bra!
  Louise , 26 november 2021

  Anna är suverän på att förklara komplexa saker på ett lättfattligt sätt när det handlar om hälsa. Egentligen är det enkelt men ibland behöver man få det tydliggjort på ett enkelt sätt. Hoppas att många ska hitta till denna bok, antiinflammatoriskt är helt klart det nya!

 15. Tack!
  Agneta, 26 november 2021

  Tack för all inspiration! Har följt dina recept och äntligen har jag fått tillbaka min energi och gått ner i vikt!

 16. Denna bok har gjort under för min envisa kropp
  Maria Fredholm , 26 november 2021

  Jag har med hjälp av denna boken fått vägledning att få ordning på min envisa kropp. Nu efter ett halvår mår jag mycket bättre och värken har avtagit rejält.
  Jag är piggare och rekommenderar er som liksom jag har ( haft) en svullen kropp att läsa och ta till er denna kunskap ❤️

 17. Min kropp Gillar!
  Chelin, 26 november 2021

  En mycket bra bok som hjälp mig i "arbete" att ta reda på och förstå hur MIN kropp fungerar och svarar på olika upplägg. (att må bra, hålla mig frisk och hålla vikten, kunna träna med bra resultat).
  Anna H.B verkar ha mycket bra koll på hur "det funkar", hon har iaf mycket stor insikt i hur det kan fungera för somliga kroppar.
  Bara att testa för vemsomhelst, funkar det så funkar det ..... man kan ju alltid gå tillbaka till det som inte funkat hittills, om man inte är nöjd, men ändå m... Läs hela recensionen

 18. Anna levererar alltid!
  Linda Bohlin, 26 november 2021

  Jag älskar Annas böcker (har typ alla) och Anna som person!
  Denna boken handlar inte bara om bantning utan även en livstil!

  Jag rekommenderar denna stark till alla, men speciellt till er som har den besvärliga kroppen.

 19. Äntligen något som fungerar
  Nöjd, 26 november 2021

  Att detta är lösningen för den envisa kroppen kan jag verkligen intyga! Med den här livsstilen reagerar kroppen direkt och börjar fungera så mycket bättre och återställer sig till "normalvikt" om man har samlat på sig övervikt. De första veckorna är lite knasiga i sättet att äta men sedan blir det en hållbar livsstil som är lätt att följa.

 20. Vände mitt liv!
  Charlott Borking, 26 november 2021

  Har nu ätit och framförallt lärt mig mycket om hur min kropp fungerar ihop med olika livsmedel genom Annas fantastiska bok! Älskar att det inte bara handlar om mat utan om livet i sin helhet! Så många bra och egentligen väldigt enkla tips på hur man kan göra en beständig förändring!

 21. Bra bok
  Mona Gustafsson, 30 april 2021

  Kloka ord och jag älskar Annas upplägg!
  Så bra med en livsstil och inte en bantning! Jag ska läsa igenom boken igen och köra igång!

Visa alla 21 recensioner

Fler böcker av Anna Hallén Buitenhuis