ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)
På topplistor
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
2
Förlag
A & A Publisher
Medarbetare
Sundquist, Petra (red.) / Desser, Klara (form)
SAB
Qca
ISBN
9789082729665
ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)

ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2021-03-01
259
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Med ett stort intresse för kroppens biokemi, kostens uppgifter och livets påverkan på vår hälsa, energi och vikt har Anna under årens lopp skrivit 11 böcker. Nu kommer bok 12 & 13 och du håller i en av dessa. Anna var den klassiska jojobantaren som till slut hittade sin viktminskning och stabilitet i en sund kost. Hon gick ner 34 kilo och lovade sig själv att aldrig gå upp i vikt. Hon höll löftet i 17 år då hon plötsligt började gå upp i vikt igen.Tre år senare vägde hon 20 kilo mer och "ingenting" fungerade längre. Med djup kunskap, stor nyfikenhet och ett mod att gå utanför boxen skapade hon ALP - Annas Leptin Protokoll.

Pusselbiten blev ALP vilken nu har fungerat för hundratals "omöj-liga kroppar". Har du provat allt och ingenting fungerar? Du kan- ske till och med upplever att du börjat gå upp utan att ha förändrat något. Det är dags att samarbeta med din kropp & hjärna och slippa ord som "kämpa", "fuska" och "börja om". Inga pulver, piller, hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.Vi äter mat var dag och vi äter frukost, lunch och middag. ALP fokuserar på att höja din ämnesomsättning vilket ger dig både energi och viktminskning. Det är dags att börja leva livet i stället för att tugga det! Är det din tur nu?

ALP Kokboken ger dig kunskap, teknikerna och underbara recept.

" Känner mig så fri, fri från sug av olika slag. Finns inte en tanke på att köpa choklad eller något annat som inte ingår i T1-T3. Provade ALP som ett sista halmstrå för att få igång min kropp. Det fungerar!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen
 2. +
 3. Autoimmun handbok : för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autoimmun handbok : för dig med inflammation, m... av Karl Hultén, Anna-Maria Norman (inbunden).

Köp båda 2 för 621 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av ACT ALP Kokboken Lösningen för dig med den envisa kroppen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande recept men psedo-vetenskapligt
  Hanna Eriksson, 23 maj 2021

  Precis som de flesta dietböcker kommer detta funka för dig om du gillar att äta på det här sättet och håller dig konsekvent.
  Tyvärr så används mycket fint ordbajseri som kan vilseleda den oinsatte. Faktagrunden är minst sagt skakig och författaren har gjort sig känd på att använda sig av körsbärsplockade bristande studier (se Facebook och kanalen "Modiga Människor", alternativt hennes egen podd) och därmed miskreditera vetenskapliga konsensus i frågor. Mycket olyckligt för den som på rik... Läs hela recensionen

 2. Bra bok
  Mona Gustafsson, 30 april 2021

  Kloka ord och jag älskar Annas upplägg!
  Så bra med en livsstil och inte en bantning! Jag ska läsa igenom boken igen och köra igång!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Hallén Buitenhuis