29 sidor mot stress (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-10-25
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
165 x 155 x 7 mm
Vikt
140 g
ISBN
9789100125233
29 sidor mot stress (inbunden)

29 sidor mot stress

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-10-25
148
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
29 sidor mot stress Kan levereras innan julafton
Lider du av stress, oro eller nedstämdhet? Tycker du dig se livet passera förbi medan du kämpar för att må bättre? Har du sökt hjälp i andra böcker, men upplever dem som för långa och svåra att ta sig igenom?
Då är de här små böckerna perfekta för dig! De bygger på den tredje vågens kognitiva beteendeterapi och en metod som heter ACT (Acceptance and Commitment Therapy). På ett snabbt och enkelt sätt kan du börja resan mot ökat välbefinnande och ro i tillvaron.

29 sidor mot stress
Hjärnan är inte till för vårt välbefinnande, den är till för vår överlevnad. För att må bra måste man använda andra verktyg. Här får man lära sig att hantera inre problem på ett nytt sätt. Man får veta att man inte är ett med sina tankar, att enkla knep kan hjälpa till att lösa jobbiga situationer och att man mår bäst om man unnar sig att stanna kvar i nuet.

29 sidor mot oro
Alla oroar sig, det är allmänmänskligt. Men det är också särskilt utmärkande för ångest- och depressionstillstånd. I den här boken får man lära sig att kopplingen mellan tankar och beteende är svagare än man tror, hur grubbel- och ältandekedjorna kan brytas och att det går att lära sig att hantera alla tankar, negativa som positiva, som oavbrutet strömmar genom vårt medvetande.

29 sidor mot sömnbesvär
Vem har inte problem att somna ibland? Eller vaknar mitt i natten utan att kunna somna om. Här får man på 29 sidor hjälp att identifiera och hantera det som stör sömnen. Det handlar om att kunna somna, ta sig igenom en orolig natt och att klara av en dag då man är sömnig och trött.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 29 sidor mot stress
  2. +
  3. 29 sidor mot sömnbesvär

De som köpt den här boken har ofta också köpt 29 sidor mot sömnbesvär av Kerstin Jeding (inbunden).

Köp båda 2 för 317 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 29 sidor mot stress. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Koncentrat
    Eva, 18 oktober 2016

    Jag har läst flera böcker i ämnet. Bara Kerstin Jeding har lyckats att verkligen koka ner buskapet i ACT på ett sätt som man lätt kan känna igen sig i, och ta till sig med begripliga övningar. Språket har en ton som skänker hopp i hopplösheten. Illustrationerna gör att man ler igenkännande inombords samtidigt som man ser sina gamla mönster. Det är lätt att få ett helhetsgrepp om boken, lätt att gå tillbaka, lätt att läsa om, lätta övningar att börja omsätta i vardagen, lätt att ta med i väskan mm mm. Ge den i present till din bästa vän!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Jeding