Andarnas labyrint (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De bortglömda böckernas gravkammare (del 4)
Antal sidor
789
Utgivningsdatum
2018-06-15
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Yvonne Blank, Elisabeth Helms
Originaltitel
El laberinto de los espíritus
Medarbetare
Form, Jojo (form)
Dimensioner
230 x 160 x 50 mm
Vikt
1101 g
SAB
Hce
ISBN
9789100173166
Andarnas labyrint (inbunden)

Andarnas labyrint

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-06-15

Slutsåld

Spanien under Francoregimens mörka år. Ett hemligstämplat uppdrag från säkerhetstjänsten får den egensinniga Alicia Gris att återvända från Madrid till sin hemstad Barcelona. Hennes uppgift är att ta reda på vad som hänt med en av ministrarna i Francos regering, den tidigare fängelsechefen Mauricio Valls, som försvunnit under mystiska omständigheter. Har Valls dunkla förflutna i Montjuic-fängelset hunnit ikapp honom? I sin ägo hade ministern en mytomspunnen bok ur serien Andarnas labyrint, som får Alicia att minnas smärtsamma händelser i sin egen historia. Boken leder henne in i Barcelonas skuggvärld, och till den förtrollande bokhandeln Sempere & söner, djupt inne i stadens hjärta. Men svaren som Alicia finner i bokhandeln sätter inte bara hennes eget liv på spel, utan riskerar också att utsätta de människor hon älskar mest för fara.

Med finalen Andarnas labyrint knyter Carlos Ruiz Zafón mästerligt samman trådarna i den magiska, fängslande romanvärld han skapat i sin serie om De bortglömda böckernas gravkammare: världssuccén Vindens skugga och de omtyckta uppföljarna Ängelns lek och Himlens fånge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Andarnas labyrint. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskar Zafón
  JW, 6 oktober 2023

  och han karaktärer.
  En fantastisk bok och ett värdigt avslut på serien.
  Har man inte läst övriga böcker i serien så gör det först. Riktigt fängslande bladvändare med mycket mystik.

  Otroligt synd att en så bra författare inte finns med oss längre.

 2. Favoritbok
  LenEde, 22 oktober 2020

  Den bästa bok jag läst på länge. Läs hela serien den är fantastisk, och upplösningen får man i Andarnas labyrint.

 3. Spännande och bra avslutning på 4-delade bokserien
  Sara, 3 december 2019

  Spännande och innehållsrik berättelse som väver ihop allt som hänt i de förestående 3 delarna i denna 4:e bok i serien om Barcelona från Carlos Ruiz Zafón. Detaljrik, händelserik och i samma stil och anda som de 3 andra böckerna i serien. Gillar man första, andra och tredje boken lär man gilla även denna. Rekommenderar den för de som läst de tidigare böckerna i serien.

 4. Andarnas labyrint

  En riktigt bladvändare! Kunde bara inte sluta att läsa! Men, men vilket tarvligt slut på boken. Kändes som om författaren endast tråcklat ihop något för att få ett slut på sitt skrivande. Sorgligt.

 5. Det blir inte bättre
  Carolina , 25 juli 2018

  Zafóns nya bok uppfyller förväntningarna med råge. Att få vandra i hans värld med ett fantastiskt persongalleri och mystik är sann läsglädje. Det är tydligen den sista boken i serien, men jag hoppas att författaren snart kommer tillbaka med nya äventyr.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Carlos Ruiz Zafón