Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2013-03-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form) / Ankarfyr, Martina (foto) / Larsson, Anna (foto)
Illustratör/Fotograf
Jennie Ekström
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
718 g
SAB
Qcg
ISBN
9789113048130
Vintageparty : fyndiga tips för flärdfulla fester (inbunden)

Vintageparty : fyndiga tips för flärdfulla fester

(34 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-03-26

Slutsåld

Vintageparty är boken för dig som vill bjuda till en riktigt personlig fest. Låt dig inspireras av sagolika bilder och skapa miljöer med influenser från äldre tider och bli årets festfixare.

Vintagebröllop och temafester, med utgångspunkt i Do It Yourself-rörelsen, är en stor trend i USA och Storbritannien. Nu tar författarna konceptet till Sverige! De populära mode- och vintagebloggarna Linda Hansson, Louise Lemming och Emma Sundh presenterar sju olika teman för fest:

Vårvimmel

Picknickparty

Folkparksfest

Skördefest

Båtbaluns

Reslust

Vinteryra

De underbart vackra bilderna, finurliga tipsen, läckra recepten, inspiration i form av sminkning, frisyrer och kläder och en nypa av din egen kreativitet gör det perfekta partyt möjligt. Miljömedvetenhet, budget och man tager vad man haver är utgångspunkt för idéerna. Författarna uppmuntrar också till att ta till vara på våra originella och genuina miljöer. Låt festlokalen utgöras av en rustik folkpark, en vacker gammal lada, en vindpinad brygga eller en blommande äng och bygg din fest på teman sprungna ur historiska traditioner - allt för att skapa nya.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Vintageparty : fyndiga tips för flärdfulla fester. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok
  Anna Karolina Frykholm, 19 april 2017

  Trevlig bok att ge bort eller bara bläddra i. Jag saknade mer vintagetips som till exempel frisyrer och tips på kläder för gästerna. Kändes mer som en vanlig picknickbok än en vintagekaramell.

 2. Snyggt nostalgiskt men ändå i tiden
  Johina, 31 januari 2014

  En fin och en inspirerande bok att bläddra i för att drömma eller för att få användbara tips när man känner sig pysslig...

 3. Boken är en perfekt present att ge bort. Innehåller...
  Intresserad tjej, 16 augusti 2013

  Boken är en perfekt present att ge bort. Innehåller vackra bilder. Innehåller mer tips på hur du kan sy dina egna kläder och pynta än vad det finns recept på mat och bakning.

 4. Härlig bok med massor av roliga och användbara tips....
  Charlotte H, 3 maj 2013

  Härlig bok med massor av roliga och användbara tips. Kommer säkert att användas mycket här hemma, både privat och inom mitt företag (festplanering)!

 5. En helt underbar, fantastisk och inspirerande bok som...
  Helena Jacobson, 1 maj 2013

  En helt underbar, fantastisk och inspirerande bok som jag ofta tittar i och njuter av med många roliga tips och idéer!

 6. Fina bilder och fyndiga tips och goda recept....
  Hanssonligan, 1 maj 2013

  Fina bilder och fyndiga tips och goda recept. Välarbetad bok med massor av arbete bakom. Väntar redan på en uppföljare och att se denna i engelsk version.

 7. Bra bok med tydliga pysseltips. Hittade flera uppslag...
  Madeleine Norman, 1 maj 2013

  Bra bok med tydliga pysseltips. Hittade flera uppslag till festidéer i denna bok. Gillar speciellt kapitlet om Picknickparty, den kändes otroligt väl genomarbetad. Ett bra köp!

 8. Vintageparty - Levde inte alls upp till...
  E, 1 maj 2013

  Vintageparty - Levde inte alls upp till förväntningarna. Innehöll fler (dåliga) recept än vintagetips. Väldigt enkla tips och inget man har användning av. Dock fina bilder.

 9. En fantastiskt välarbetad bok med underbara bilder!...
  Frida, 13 april 2013

  En fantastiskt välarbetad bok med underbara bilder! Massor med smarta tips som är lätta att följa. Jag gillar speciellt att det finns festteman för alla årstider, kul!

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna