Allting gott och alldeles för mycket (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-08-20
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hildén Smith, Eva (foto)
Dimensioner
245 x 192 x 15 mm
Vikt
749 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113059945

Allting gott och alldeles för mycket

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-08-20

Slutsåld

Känd gastronom, föredragshållare och tv-profil med personligt uttryck och utstrålning. Genom program som Mellan skål och vägg och Edward Bloms gästabud har Edward Blom blivit känd som en passionerad köksprofil med enorma kulturhistoriska kunskaper om det vi äter och dricker.

Allting gott och alldeles för mycket är hans inspirerande livsstilskokbok, både för gourmeter och gourmander, som nu kommer i flexiband.

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin "Årets överdådare". Boken tog silver i "kokboks-VM", World Gourmand Awards 2014, i Peking.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allting gott och alldeles för mycket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Njuta och frossa
    Ann-Kristin Olsson, 4 januari 2016

    Trevligt upplägg med berättelser runt rätterna och de speciella tillfällena som rätterna serveras vid. Lite onödigt med dagen-efter-rätt som inte verkar hälsosam men verkar ingå i det studentikosa livet. Budskapet med boken är att vi ska njuta och lägga mer tid att leta efter intressanta råvaror och utveckla vårt smaksinne. Här är det inte svart-vitt-grått med rostfritt som gäller utan ombonad miljö och överdåd som för tankarna till flydda dagar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Edward Blom