Stora träningsboken för kvinnor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2016-11-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Alfvegren, Linda (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
800 g
SAB
Rag
ISBN
9789113072142

Stora träningsboken för kvinnor

(35 röster)  |   Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-11-10

Slutsåld

Efter två träningsböcker för kvinnor, om löpning och om träning efter graviditet, är Lovisa "Lofsan" Sandström tillbaka med en ny bok, där hon - återigen tillsammans med Jessica Almenäs - tar ett helhetsgrepp om träning, i Stora träningsboken för kvinnor.

Den här gången står styrketräningen i fokus: att bygga upp en stark och uthållig kropp med hjälp av funktionell träning. Men det handlar också om allt runtomkring, de visar hur man gör träningen till en del av livet och vardagen och ger mentala strategier för olika situationer. Här blandas fysiologi och träningspsykologi med Lovisas och Jessicas personliga berättelser och tips. Varje kapitel är uppbyggt utifrån olika förutsättningar och målbilder och avslutas med anpassade träningsprogram. En stor del av övningarna kan utföras hemma.

Stora träningsboken för kvinnor riktar sig både till den som inte har motionerat på länge och den rutinerade som vill nå helt nya nivåer i sin styrketräning. Den tar ett modernt, större grepp om träning, där inre styrka står i förgrunden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Stora träningsboken för kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen!
  Matilda Olsson, 26 januari 2017

  En väldigt bra bok som verkligen riktar sig till alla! Och två kvinnor som är grymma på det de gör. Jag rekommenderar verkligen denna bok. Jag tränar 5-6 dagar i veckan och älskar den!

 2. Inspiration och starthjälp
  Mialil, 23 januari 2017

  Toppenbra träningsprogram som gör det möjligt att anpassa efter tid och lust. Även om jag styrketränat ett tag så känner jag mig supertaggad när jag tar mig an träningsprogrammet - gillar att det är indelat i perioder, det håller min motivation igång.

 3. Super bra träningsbok
  Anne-Marie Lisabeth Palm, 15 december 2016

  Kan absolut rekommendera denna bok till alla tränande kvinnor eller till den kvinna som tänker börja en livsförändring. Finns inget att tveka över.

 4. Pepp-bok!!!!
  ANNELIE , 28 november 2016

  Jag har stora löparboken för kvinnor sedan tidigare och tycker den här är precis lika bra. Nu känns det helt plötsligt som om styrketräning är något också jag skulle vilja göra. En riktig pepp-bok som rekommenderas varmt!

 5. Äntligen
  Camilla Victoria Sand, 23 november 2016

  Ja så känner man när man fått denna bok i sin hand Äntligen. Så bra att kunna träna styrka efter massa kunskap som man får längs med vägen . Glad att jag köpte denna bok tack Lovisa och Jessica för att ni gjorde det igen 👍🏻

 6. Bra.
  Inger , 23 november 2016

  En jätte bra bok om man gillar att styrke träna och hålla igång.
  Tydliga bilder och bra text om övningar. 🏃 😘

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna