Stora träningsboken för gravida (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2018-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
233 x 198 x 20 mm
Vikt
720 g
SAB
Rag
ISBN
9789113081007
Stora träningsboken för gravida (inbunden)

Stora träningsboken för gravida

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-01-03
219
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 16 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Vill du också lära dig mer om din kropp och känna dig stark under hela din graviditet? När du tränar dig igenom graviditeten lägger du en god grund för förlossningen och den första tiden som mamma, samt ökar ditt psykiska välbefinnande.

Här får du lära dig de bästa och mest skonsamma övningarna inom både styrka, rörlighet och kondition. Träningsprogrammen är anpassade efter vilken trimester du befinner dig i och rymmer tre olika nivåer. Målet är rörelse, inte prestation.

Ta del av fakta och tips från träningscoach Lovisa Sandström om vilka träningsformer som är extra lämpliga för dig som är gravid, samt råd för att hantera smärta och förebygga besvär i vardagen. Boken går också igenom vanliga myter och sanningar kring träning för gravida.

Genom dagboksanteckningar och bilder direkt från vardagen får du som läsare följa med på hela resan genom Jessica Almenäs graviditet. Hon bjuder på många inblickar och egna erfarenheter kring exempelvis konditionsträning, träningskläder för gravida, tankar kring yoga, kost och vikt och om att starta igen efter förlossningen. Du behöver inte själv vara någon träningsexpert, men kanske blir du en på köpet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora träningsboken för gravida
  2. +
  3. Lofsans mammaträning : skapa formen med kompletta träningsprogram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lofsans mammaträning : skapa formen med komplet... av Lovisa Sandström (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora träningsboken för gravida. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Present till frun
    Jonas, 16 januari 2018

    Förbeställde den i julklapp åt min fru och hon är supernöjd. Många bra övningar för hur man ska träna som gravid, speciellt svårt att hitta övningar för bålen, men inte nu längre! Boken innehåller träningsscheman med bra övningar beroende på gravidvecka blandat med härliga anekdoter och allmänna tips från Jessica och Lovisa. Även bra för mig som partner att läsa vissa avsnitt och få en insikt om hur det är för den gravida. Fem av fem från oss båda!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Stora träningsboken för gravida