Lises lettering : konsten att rita bokstäver (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2018-04-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Lagerqvist, Kristin (foto)
Dimensioner
258 x 198 x 25 mm
Vikt
767 g
SAB
Afc
ISBN
9789113081885
Lises lettering : konsten att rita bokstäver (inbunden)

Lises lettering : konsten att rita bokstäver

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-27

Slutsåld

Att kunna skriva snyggt är en dröm för många. Lettering, som kan översättas med bokstavstecknande eller bokstavskonst, är en modern och lekfull form av kalligrafi. Lettering har alla förutsättningar att bli nästa stora trend efter scrapbooking och målarböcker för vuxna. Med Lises Lettering kommer du enkelt igång med ditt kreativa skapande och ser snabbt resultat.

Här får du massor av inspiration för att göra vardagen vackrare och ta fram personliga inrednings- och presentdetaljer som etiketter, kort, affischer, tavlor och inbjudningar. Eller varför inte ett t-shirttryck eller en tatuering!

Steg för steg lär du dig olika stilar - elegant, stöddigt, slarvigt, roligt eller 3D - och när de passar att använda. Du får tips på olika sorters pennor och andra verktyg. När lettering kombineras med illustrationer eller inredning, som en vacker gammal ram, blir det ännu mer intressant.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lises lettering : konsten att rita bokstäver. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra nybörjarbok
  Jessica T, 11 juni 2018

  Superhärlig bok för den som vill komma igång med lettering. Väldigt mycket hjälpfulla tips ang både tekniker och material. Rekommenderas varmt!

 2. Faktaglest
  Veraeva, 23 maj 2018

  Hade väntat mig en mer pedagogisk och metodinriktad bok. Här är det en känsla av att en 40+person skall käcka till det med att krydda var varannan sida med helt onödiga och irrelevanta svordomar och fylla sidorna med personliga tankar istället.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lise Hellström

 • Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv

  Lise Hellström

  Känner du också att det är svårt att hålla reda på saker, att du vill ha en lugnare tillvaro och överblick på saker som ska hinnas? Då är analog planering något för dig. Lise Hellström har utarbetat ett system där du samlar allt som ska göras, idé...