Mitt indiska liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2020-10-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto) / Valsan, Sanjiv (foto)
Dimensioner
246 x 176 x 21 mm
Vikt
615 g
SAB
Qcabd-oba
ISBN
9789113105888
Mitt indiska liv (inbunden)

Mitt indiska liv

(9 röster)
Inbunden Svenska, 2020-10-28
215
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vinnare av Gourmand Awards 2020!

Följ med på en smakresa till det verkliga Indien - där maten, hälsan men även klimatet står i centrum. För om vi alla åt som indierna, det vill säga tio gånger mer grönsaker, bönor och linser, skulle det göra gott, inte bara för våra kroppar utan också för klimatet.

Malin Mendel lever till vardags i två skilda världar, som korrespondent i Indien och hemma med familjen i Sverige. Därmed har hon en unik möjlighet att skildra såväl indiskt vardagsliv som mat och yoga. Den här boken bjuder på vegetariska rätter som vem som helst kan laga, många av dem inspirerade av grannar och vänner i Bombay. Det är genuin och enkel mat som gör gott - som en dal från Kerala med kokos eller ragi roti, tunna mjuka bröd bakade på hirs.

En annan del av det indiska livet är yogan, som är mer än träning. Det handlar om hur vi beter oss mot djur och natur, vikten av måttfullhet och att inte slösa. I boken utvecklar författaren sina tankar om yogans filosofi, och hur den faktiskt kan göra oss klimatsmartare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mitt indiska liv
  2. +
  3. Vego curry : Indiska & bengaliska rätter från grunden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vego curry : Indiska & bengaliska rätter från g... av Nahid Hassan, Isa Ekstam (inbunden).

Köp båda 2 för 464 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Mendel

  • Yogaköket : indiska vegorecept

    Malin Mendel

    I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.Matsmältningen är avgör...