Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2022-08-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hellman, Bea (form) / Wickman, Mira (foto)
Dimensioner
277 x 205 x 23 mm
Vikt
927 g
SAB
Qcba,Qca
ISBN
9789113118000
Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat (inbunden)

Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-24
279
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat Kan levereras innan julafton
I den här boken får läsarna följa med på Elsa Billgrens och Sofia Woods personliga jakt efter nycklarna till ett njutbart och vackert liv hemma. Det är laddat med inspiration, tips och reflektioner. Det är en bok där hemmets uttryck tillåts vara betydelsefullt, där detaljer kan bli centrala, där att inreda är ett sätt att vara kreativ men också att visa omsorg om sin omgivning om föremålen, miljön och människorna man omger sig med.

För att hitta de där avgörande beståndsdelarna besöker författarna inspirerande och vitt skilda hemmiljöer. Från den nationalromantiska sommarvillan till den lilla funktionalistiska lägenheten. Vad är det som skapar hemkänsla? Var går gränsen mellan tillåtande skönhet och sträng perfektion? Hur lyckas man på auktion, eller binder bäst en bukett? Det är både reflekterande och analyserande och väldigt praktiskt, med recept och DIY-projekt.

Här ryms pampigt sekelskifte, bohemisk minimalism och färgstark individualism, allt i en estetik och ton som författarnas läsare kommit att förknippa med dem. Det är varmt, personligt och generöst. Välkommen in.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat
 2. +
 3. Ett hem : Carl och Karin Larssons värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hem : Carl och Karin Larssons värld av Elsa Billgren, Ulrika Ewerman (kartonnage).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nyckeln till hemmet : inredning, vänner & maten vi delat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kunde varit bättre
  Danber, 26 mars 2023

  Trodde denna bok skulle dechiffrera unika hem med konkreta nycklar. Bilderna var vackra men speglade inte vad texterna ville informera om, för mörka, jag hade velat se mer av hela rum. Texterna kändes snabbt ihopskrivna, nästan som tidningsartiklar. Nja, jag vet inte. Boken hade potential men kunde varit bättre.

 2. Pretentiös
  Anneli Nordansol, 7 december 2022

  Njaaa. Ett helt okej koncept men boken är tyvärr alldeles för stram och krystad för att den ska kännas ens lite inspirerande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna