Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2020-03-27
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
253 x 202 x 19 mm
Vikt
664 g
SAB
Qccb
ISBN
9789127164741

Att väva

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2020-03-27
253
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är en bok både för dig som är nybörjare och för dig som redan väver. Med hjälp av vävnotor och skissövningar visar Arianna E Funk och Miriam Parkman att handvävning kan vara både modernt och användbart. Boken är en blandning av vävteknik och konstnärlig improvisation, av brukstextilier och konst för vägg och golv. Med författarnas hjälp lär du dig att väva från skiss till färdig väv. För den vane vävaren finns det gott om inspiration för att hitta nya sätt att se på äldre skandinaviska tekniker. Att väva ger dig verktygen och modet att väva på ditt sätt.

Boken innehåller sexton olika projekt med olika vävtekniker. Till exempel fyra olika ryor, spännande varianter på våffelväv och ett antal projekt där författarna tar sig an samma projekt men med olika slutresultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att väva
 2. +
 3. Konsten att väva : en praktisk handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att väva : en praktisk handbok av Åsa Pärson, Amica Sundström (inbunden).

Köp båda 2 för 668 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk

  Sandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Isabella Wong

  Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den s&ou...

 • To Weave - The Swedish Way: New Techniques and Modern Projects

  Arianna Funk, Miriam Parkman

  This book has a really modern aesthetic, the authors wanted to get away from the gentle, therapeutic, ultra-feminine side of weaving, and show a different way of approaching the craft. Welcoming everyone to weaving and to show that there are plent...