Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2017-03-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Anita Erlandsson
Dimensioner
217 x 160 x 17 mm
Vikt
474 g
SAB
Do
ISBN
9789127817678
Hjärnsmarta barn : stärk ditt barns hjärna och bli själv smartare på kuppen (inbunden)

Hjärnsmarta barn : stärk ditt barns hjärna och bli själv smartare på kuppen

Inbunden Svenska, 2017-03-11

Slutsåld

Att vara hjärnsmart att förstå hur hjärnan fungerar kan göra livet lättare för både dig och dina barn. Barn med hjärnsmarta föräldrar blir betydligt bättre på att lära sig nya saker, hantera förändringar och klara av livet i stort.

När vi däremot inte känner till hjärnans spelregler kan det leda till aggression, trots, förtvivlan eller maktlöshet. Det är synd för alla inblandade och ofta helt onödigt.

Hjärnsmarta barn har skrivits för att hjälpa dig att vara hjärnsmart oftare även när du är trött, frustrerad eller på dåligt humör.

Anette Prehn förvandlar med lätt hand vetenskapliga teorier till praktiska strategier och presenterar en rad effektiva tekniker att använda sig av i vardagen.

Det handlar om att känna till hjärnans spelregler, göra små justeringar i sitt eget reaktionsmönster, hitta nya vägar i kommunikationen och få hjärnan att spela med både din egen och barnens. På så sätt stärker du ditt barns hjärna för livet.

Boken är fylld av exempel, förklaringar och tips. Texten är personlig och innehållet lättillgängligt. Den är skriven med ett enkelt och klargörande språk. (...) Boken kan rekommenderas till föräldrar och pedagoger som ett hjälpmedel att fundera över och utveckla samspel med barn och ungdomar. Hanna Troëng, BTJ-häftet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hjärnsmarta barn : stärk ditt barns hjärn...