Råd till dig som är stressad och trött (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Jeding, Giorgio Grossi
Utgivningsdatum
2022-02-20
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127828643
Råd till dig som är stressad och trött (ljudbok)

Råd till dig som är stressad och trött Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-20

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Välkommen till vår bok om att hantera stress. Vår ljudbok vänder sig till dig som känner dig stressad, trött, förvirrad, distraherad eller ofokuserad och letar efter enkla saker du kan göra själv för att komma ur det.

Känner du trötthet i samband med vardagens press och stress, så tror vi att du kommer att ha god hjälp av våra råd. Den stress vi tänker på är den som innebär att du har för mycket att göra, det är eller har varit svårt att hinna med, eller så har det krånglat och du har fått överarbeta saker antingen på arbetet eller din fritid."

Giorgio Grossi och Kerstin Jeding är två ledande aktörer inom stresshantering i Sverige och har tidigare skrivit böcker tillsammans - nu kommer deras första ljudbok med specialanpassat innehåll, gjord direkt för den som kanske hellre lyssnar än läser.

Här finns fakta, råd, övningar och tips för hur man kan ta hand om sig i tider när det känns för mycket extra allt - egenvård vid utmattning och stress.

Råd till dig som är stressad och trött innehåller forskningsunderbyggda grundläggande råd, varvat med övningar.

Övningar för dig som är stressad och trött innehåller enbart övningarna, så att dessa är lätta att hitta och lyssna på separat för den som vill det.

Komposition och ljuddesign av Charles Eggers.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Råd till dig som är stressad och trött. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hemskt med två uppläsare
    - (Boden), 14 juni 2022

    Usch, som stressad är det omöjligt att lyssna på den här boken. Fick panik och stresspåslag av att det är två uppläsare som dessutom byter av mitt i en mening. Fruktansvärt! Ingen aning om vad innehållet (var tvungen att stänga av nästen direkt) är men de har verkligen inte tänkt till med inläsningen av denna bok - särskilt med tanke på målgruppen.

Visa alla 1 recensioner