De första (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Den sista illlusionen (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2019-09-13
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Liljemärker, Håkan (form)
SAB
uHc
ISBN
9789129716337
De första (inbunden)

De första

Inbunden Svenska, 2019-09-13
149
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Kaknästornet har rasat och det enda som återstår av Gärdet är ett kilometerstort hål. På dess ena sida står Adam tillsammans med Jaquin och hans armé, en utbrytargrupp från de grå som lyder hans minsta vink. På andra sidan kratern befinner sig Ky. Hon kan inte gå och mot sin vilja bärs hon iväg av Bossis anhängare, en samling av de förlorade som han räddat från den underjordiska byn.
Stockholm är uppochnedvänt och skakat i grunden, ingen illusion råder längre. Det är nu allt ska börja om. Men vad händer när människan själv får makten över sitt liv?

Den värld som formar sig framför dem är inte den de önskat. Och på varsitt håll inser Adam och Ky att de behöver varandra för att överleva.

De första är den avslutande delen i den psykologiska spänningstrilogin Den sista illusionen. Det är en bok om makt och rädsla, men också om medmänsklighet och mod. Mentalisten Henrik Fexeus visar prov på att han även på skönlitteraturens arena är en mästare på att djupdyka i det mänskliga psyket och på att böja tid och rum.

Visa hela texten

Bloggat om De första