Min första pärlplattebok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2019-08-09
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Cina Friedner
Originaltitel
Mine förste perlerier
Medarbetare
Gammelgaard, Lene (form) / Kiel Lauesen, Tobias (foto)
Dimensioner
255 x 200 x 25 mm
Vikt
788 g
SAB
uRd
ISBN
9789129720303
Min första pärlplattebok (inbunden)

Min första pärlplattebok

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2019-08-09

Slutsåld

Anja Takacs, den kreativa danskan som ligger bakom Pärlplattedjur och Pärlplattekul, kommer nu med en ny bok för de yngsta pärlentusiasterna. Kanske gillar ditt barn att pärla, men du har tyckt att projekten i de tidigare böckerna har känts lite för stora och avancerade? Då är det här boken för dig. Här finns över 50 mönster, allt från djuren på savannen, via djungeln och havet till bondgården och ditt eget fantasiland. Välj och vraka bland lejon, kattungar, bläckfiskar, ormar, monster och enhörningar. Här kan alla hitta sin egen favorit!

Alla projekt läggs på en kvadratisk, genomskinlig platta som placeras ovanpå mönstret i boken. På så sätt blir det lätt för barnet att följa mönstret och se vilka färger som ska vara var, utan att behöva räkna och måtta. Allt du behöver är pärlor och en platta, så är du redo för en massa roliga pärlplattestunder med hela familjen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anja Takacs

  • Bügelperlenschatz

    Anja Takacs

    Keine langweiligen Bügelperlenmotive mehr! In diesem Buch für Kinder ab 5 Jahren tummeln sich besonders süße und trotzdem einfache Modelle in 2D, 3D und XXL! Mit der altbekannten Technik werden mit Bügelperlen schnell und einfach tolle Schätze zum...