Sanningen om Ester Gråbergs försvinnande (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2019-01-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
213 x 139 x 18 mm
Vikt
349 g
SAB
uHc
ISBN
9789132209871

Sanningen om Ester Gråbergs försvinnande

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-08

Slutsåld

Sextonåriga Julia flyttar från Stockholm till en mindre stad och får börja i en ny klass mitt under terminen. Hon läser teater och den nya skolan är känd för att bara ta in de allra bästa eleverna. Redan under den första dagen inser Julia att ryktet stämmer både lärare och elever tar utbildningen på stort allvar.

När teaterläraren meddelar att de ska sätta upp Shakespeares Hamlet börjar klassen genast spekulera i vem som ska få spela Ofelia. De flesta verkar övertygade om att rollen ska tilldelas Ester, klassens stjärna. Istället blir det Julia som väljs ut och det gör Ester rasande. Hon stormar ut ur klassrummet och dagen efter kommer hon inte till skolan, hon är försvunnen. Ett intensivt sökande tar vid men polisen har inga spår. När Julia råkar ut för en rad märkliga händelser börjar hon själv nysta i vad som kan ha hänt, för att försöka ta reda på sanningen om Ester Gråbergs försvinnande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sanningen om Ester Gråbergs försvinnande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst & spännande bladvändare
    Kaffeläsaren, 26 januari 2019

    Jag har läst flera böcker tidigare av författaren och gillar hennes böcker. I boken får vi följa Julia som flyttat med sin familj till ny stad och får börja ny skola. När huvudrollen i Hamlet går till Julia, stormar Ester ut därifrån och syns inte till mer. Komplicerade relationer nystas så sakteliga fram och inget är som det först verkar vara. Författaren lyckas få till flera oväntade vändningar och vi hålls på halster länge med hur det verkligen gick till när Ester försvann. Det här är en r... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa Eriksson Sandberg

Bokvideo