Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2014-09-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Dimensioner
218 x 142 x 18 mm
Vikt
340 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137142753
Den lyckliga pessimisten : varför negativt tänkande är positivt (inbunden)

Den lyckliga pessimisten : varför negativt tänkande är positivt

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-09-10
209
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 18 december för leverans innan julafton
Optimisternas positiva aura förhärligas i tv-soffor och tidningar. Vi ska övervinna livets motgångar, skratta oss igenom kriser och sjukdomar och sikta mot stjärnorna. Men många som investerar i ?positivt tänkande? blir nedslagna. Livspusslet förblev olöst, kometkarriären på jobbet kom av sig och den ljusnande framtiden tillhör någon annan - trots tankens kraft och eviga lyckomantran. Tänk om vi istället vågade vara realistiska och krassa. Ärliga mot oss själva och varandra. Vad är det värsta som kan hända? Att vi blir lyckliga pessimister. Författarna till Den lyckliga pessimisten visar med en rad tydliga exempel hur du kan skapa realistiska förväntningar på ditt liv, utan att varje dag behöva dopa dig med ?positivt tänkande?. Sakligt och med humoristisk ton sätter de fingret på pessimismens många fördelar. Är det så farligt att inse att glaset faktiskt är halvtomt ibland?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den lyckliga pessimisten : varför negativt tänkande är positivt
  2. +
  3. Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jäkla människa! : en handbok i hur du hanterar ... av Mattias Lundberg, Anders Wahlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lyckliga pessimisten : varför negativt tänkande är positivt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen !

    Humoristiskt skrivet, underhållande bok med kloka iakttagelser och vassa kommentarer. Fick mig att inse att det inte är så fel att vara pessimist. Jag blev glad och lyckligare när jag läst boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den lyckliga pessimisten : varför negativ...