Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-02-10
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789143510041

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat E-bok

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2011-02-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vi är inne på 2010-talet. Världen är fetare än någonsin, offer för en epidemi av fetma och diabetes som tog våldsam fart under 1980-talet.

Undvik fett! Under ett par decennier har fettskräcken härskat över kostråden. Det fanns bara ett problem. Vi blev inte smalare eller friskare. Vi gick upp i vikt, behövde mer medicin för blodtryck, blodsocker, kolesterol, värk och annat. Vi blev helt enkelt fetare och sjukare när vi försökte leva hälsosamt.

Vill du veta vad du ska äta för att hålla dig frisk och smal? Läs den här boken. Den handlar om en alternativ teori om mat, hälsa och vikt. En teori som nästan glömdes bort under fettskräckens tid, men som nu växer sig starkare och starkare. Den är fascinerande.

På senare tid har allt fler läkare och kända professorer insett lågkolhydratkostens alla fördelar. I Matrevolutionen visar läkaren Andreas Eenfeldt att det inte längre finns några vetenskapliga skäl till att vara rädd för naturligt fett. Följ med på en spännande resa från fettskräckens tid till en ny och stor matrevolution som kan göra dig friskare. Från smaklösa sockerstinna lightprodukter till ostgratinerade kycklingbröst med smörstekta primörer.

Ur innehållet

· Vad är du designad för att äta?

· Misstaget, fettskräcken och fetmaepidemierna

· Hur du undviker välfärdssjukdomarna

· Viktnedgång utan hunger: njutmetoden

· Guide för nybörjare, frågor, svar och myter

· Den läckraste maten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ok!
  Gunilla Secher, 9 mars 2021

  Hitintills inte så mycket nytt för mig. Men säker läsvärd för många! Val av sötningsmedel är så många okunniga om. Och allt fett är ju jättefarligt!

 2. Mycket givande!
  Helena Söderholm, 15 juni 2019

  Lättläst, lättförståelig, underhållande och informativ. Boken belyser och beskriver varför vi inte behöver socker eller vitt mjöl och vilka effekter dessa produkter har på våra kroppar. Bra läsning med flera aha-upplevelser över det som egentligen är så självklart. Sedan kan man själv ta ställning till vad man väljer att stoppa i sig och varför...

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Andreas Eenfeldt

 • Echt fett - Iss dich satt und nimm ab

  Andreas Eenfeldt

  . einfache Anwendbarkeit und einfache Grundregeln. stellt die gängigen Diäten und das Fettverbot in Frage. neuer internationaler Ernährungstrend hin zu wenig KohlenhydratenFett gilt als Dickmacher und wird seit vielen Jahren von den Speiseplänen ü...