Kommunikationsplanering - En handbok på vetenskaplig grund (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-03-14
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
297 g
ISBN
9789144125039
Kommunikationsplanering - En handbok på vetenskaplig grund (häftad)

Kommunikationsplanering - En handbok på vetenskaplig grund

Häftad Svenska, 2019-03-14
284
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kommunikationsplanering - en handbok på vetenskaplig grund är en praktiskt inriktad vägledning inom området kommunikation och kommunikationsplanering. Boken är disponerad i enlighet med kommunikatörens arbetssätt. Samtliga steg i kommunikatörens arbetsprocess beskrivs på ett enkelt och tydligt sätt, från inledande målanalys, målgruppsanalys samt omvärldsanalys, till val av budskaps- och medievalsstrategier samt val av aktiviteter och metodik. Varje avsnitt avslutas med exempel och rekommendationer.

I denna andra upplaga har texten uppdaterats och aktualiserats, inte minst har stor vikt lagts vid sociala och digitala mediers betydelse för kommunikationsplanering och kommunikatörens användning av sociala medier.

Kommunikationsplanering handlar om alla former av målstyrda kommunikationsprojekt, även sådana som bygger på samtal, möten och nätverksbyggande. Den vänder sig därför till den som har kommunikationsansvar i en organisation, på en arbetsplats eller i en förening. Den lämpar sig också väl för kurser om kommunikationsplanering på universitet och högskola, liksom i andra utbildningar där kommunikationsplanering och projektarbeten med kommunikationsinriktning ingår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikationsplanering - En handbok på vetenskaplig grund
  2. +
  3. Design för lärande : ett multimodalt perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Design för lärande : ett multimodalt perspektiv av Staffan Selander, Gunther Kress (häftad).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kommunikationsplanering - En handbok på v...