Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2021-09-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ea
ISBN
9789144150888
Metodbok för förändringshjältar : hållbart och värdeskapande lärande i den framtidsorienterade skolan (häftad)

Metodbok för förändringshjältar : hållbart och värdeskapande lärande i den framtidsorienterade skolan

Häftad Svenska, 2021-09-20
415
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Barn och unga har superkrafter att utveckla såväl sig själva som samhället till det bättre. För att frigöra dessa krafter behöver de kunskap, verktyg och inspiration. Den här boken ger en grund för att arbeta med hållbar utveckling med utgångspunkt i kunskapskraven i läroplanen. Arbetssättet är värdebaserat, ämnesövergripande och elevinkluderande. Genom konkreta övningar och uppdrag visar boken på en undervisning som stärker elevers självkänsla, kreativitet, samarbetsförmåga och digitala kompetens.

Metodbok för förändringshjältar är till för lärare, skolledare och annan pedagogisk personal som tillsammans med sina elever vill skapa en positiv förändring för elever, skolan och samhället i stort. Studier visar att barn och unga oroar sig för framtiden. Det bästa sättet att bemöta elevers oro är att lyssna på dem och låta dem själva ta fram lösningar. Elever som inkluderas i sin undervisning och får skapa ett värde utanför skolan blir dessutom mer motiverade, och ett entreprenöriellt arbetssätt stärker viktiga egenskaper som kreativitet och mod. Kort sagt: Vi slår flera flugor i en smäll genom att låta eleverna bli en del av lösningen på samhällets utmaningar!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Metodbok för förändringshjältar : hållbart och värdeskapande lärande i den framtidsorienterade skolan
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Remvall