Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ledarskapets sanningar
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2011-08-30
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 155 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Dokaa
ISBN
9789147096633
Ledarskapets sanningar (inbunden)

Ledarskapets sanningar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-08-30
284
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Författarna James Kouzes och Barry Posner har under 30 år kontinuerligt studerat vad som utmärker bra och framgångsrikt ledarskap. Trots att ledarskapets miljö har förändrats radikalt under dessa år visar dessa undersökningar att grunder och innehåll för framgångsrikt ledarskap - beteenden, agerande, tillämpningar - har förblivit förvånansvärt oförändrade, även i internetgenerationen.

Läs mer
Ledarskapets sanningar sammanfattar det viktigaste författarna har lärt sig - 10 sanningar om ledarskap. Det är tidlösa, grundläggande principer som utmärker och ger stöd för olika ledarskapsmetoder. Det är lärdomar som var sanna för 30 år sedan, är sanna i dag och sannolikt kommer att vara sanna om 30 år. De handlar om sådant som alla måste inse och förstå.
Bokens sanningar kan man lita på. De förmedlar lärdomar som ger stöd i den personliga och professionella utvecklingen. Det är sanningar som tar upp det som är verkligt inom ledarskap.
Sagt om boken
"Detta är en bok som alla ledare bör ha på sitt nattduksbord och läsa ett kapitel ur varje kväll." Stephen Almassy, vice ordförande i Ernst & Young Global Limited
"Denna bok är precis vad den utger sig för att vara: sanningen om ledarskap. Den är precis lagom lång, får med allt som ska vara med och utelämnar ingenting. Efter att ha läst mängder av böcker om ämnet kan jag utan vidare säga att det är den bästa på marknaden." Ken Wilcox, ordförande och VD i SVB Financial Group

Om författarna
James Kouzes är professor i ledarskap vid Leavey School of Business vid Santa Clara University. Han leder kurser och föreläser om ledarskap över hela världen. Han har fått flera utmärkelser som utbildare.
Barry Posner är professor i ledarskap vid Santa Clara University. Han är dessutom gästprofessor vid universitet i Australien, Hong Kong och Turkiet. Han är en ofta anlitad föreläsare som har fått ett flertal utmärkelser som lärare.
James Kouzes och Barry Posner är bl a författare till The Leadership Challange som blivit en klassiker med över 2 miljoner sålda ex och som översatts till 22 språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskapets sanningar
  2. +
  3. Ta ledarskapet till nästa nivå : personliga verktyg för vertikal utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ta ledarskapet till nästa nivå : personliga ver... av Katharina Arenvi, Annika Bramsen, Ulf Giege (inbunden).

Köp båda 2 för 560 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskapets sanningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra sammanfattning av vad som är viktigt i...
    Kent Andersson , 18 november 2013

    En bra sammanfattning av vad som är viktigt i ledarrollen. Innehållet är baserat på fakta trettio år bakåt i tiden fram till idag.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ledarskapets sanningar