Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2018-06-27
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
211 x 146 x 12 mm
Vikt
296 g
SAB
Qba
ISBN
9789147122790
Högpresterande innovationsteam : steg för steg (häftad)

Högpresterande innovationsteam : steg för steg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-06-27
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Högpresterande innovationsteam får du veta hur du kan skapa innovationsteam i din organisation, som aktivt arbetar med att utveckla nya produkter, tjänster och processer mot ett givet mål. I boken finns konkreta tillvägagångssätt, råd och tips på hur du steg-för-steg skapar och etablerar ett högpresterande innovationsteam.

Läs mer
Det bubblar om innovation överallt. Allt fler förstår att innovation är avgörande för fortsatt framgång och överlevnad oavsett typ av organisation. Nu är det dags att ta nästa steg - att få någonting gjort och dessutom snabbt och effektivt.
I Högpresterande innovationsteam får du veta hur du kan skapa innovationsteam i din organisation, som aktivt arbetar med att utveckla nya produkter, tjänster, och processer mot ett givet mål. I boken finns konkreta tillvägagångssätt, råd och tips på hur du steg-för-steg skapar och etablerar ett högpresterande innovationsteam. Kärnan är ett team som är skapat utifrån sitt uppdrag - att innovera, och som samtidigt inte hamnar i grupprelaterade problem.
Boken vänder sig till dig som är verksam med innovationsfrågor i din organisation, både i ledning och operativt, som utbildar om innovation på universitet och högskola eller som är konsult. Varje kapitel avslutas med ett antal reflektionsfrågor som hjälper dig att tänka igenom och konkretisera vägen framåt i skapandet av innovationsteam i din verksamhet.

Om författarna
Mikael Johnsson forskar om innovationsvetenskap med fokus på innovationsteam. Han har även tagit ett flertal egna produkter till marknaden och är verksam som innovationsrådgivare, managementkonsult och föredragshållare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högpresterande innovationsteam : steg för steg
 2. +
 3. Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Idea to market

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Ide... av Mikael Johnsson (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Högpresterande innovationsteam : steg för steg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Konkret bok som kommer göra skillnad
  Johan, Projektledare, 23 augusti 2018

  Bra och lättillgänglig bok som känns som om den inte bara är inspirerande utan faktiskt kommer att göra skillnad. Allt för ofta läser man inspirerande böcker som inte är tillräckligt konkreta för att kunna användas i verkligheten - den här boken är annorlunda. Tillräckligt konkret för att göra skillnad men som ändå håller väldigt hög höjd och känns trovärdig.

  Det märks att författaren har en lång erfarenhet av området både som entreprenör och som forskare, men också som rådgivare åt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Johnsson

 • Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Idea to market

  Mikael Johnsson

  Den här boken beskriver hur agilt innovationsarbete kan utföras systematiskt och kostnadseffektivt - som ett komplement till traditionellt utvecklingsarbete. Fördelarna med agilt innovationsarbete är att arbetet går fort och man kan utvärdera mark...

Bloggat om Högpresterande innovationsteam : steg för...