Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 155 x 13 mm
Vikt
354 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147126156
Följarna först : redaktionell metod för kommunikatörer (inbunden)

Följarna först : redaktionell metod för kommunikatörer

Inbunden Svenska, 2018-08-29
363
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Här visar Staffan Ekengren hur du får redaktionell kommunikation att hända på riktigt, i vardagen. Boken går konkret igenom hur en inhouseredaktion byggs upp och görs redo att producera innehåll, men också hur lean, smarta processer och ledarskap hjälper redaktionen att arbeta effektivt och långsiktigt.

Läs mer
Redaktionell kommunikation, eller content marketing, är ett av de viktigaste verktygen för kommunikatörer och marknadsförare idag. Det handlar om att sätta sina följare och de man vill kommunicera med i första rummet och skapa redaktionellt innehåll som de verkligen har glädje av. För att åstadkomma det behöver kommunikatörer behärska det redaktionella hantverket, så som att nyhetsvärdera, hitta rätt vinklar och på ett flyhänt sätt förmedla starka berättelser.
Rätt använd kan en egen redaktion bli en stark muskel i företags och myndigheters kommunikationsarbete, särskilt i en tid när innehållsarbetet går hand i hand med en snabb utveckling av digitala kanaler.
I Följarna först visar Staffan Ekengren hur du får redaktionell kommunikation att hända på riktigt, i vardagen. Boken går konkret igenom hur en inhouseredaktion byggs upp och görs redo att producera innehåll, men också hur lean, smarta processer och ledarskap hjälper redaktionen att arbeta effektivt och långsiktigt.
Boken innehåller också flera spännande caseintervjuer där företag och organisationer delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta redaktionellt.

Om författarna
Staffan Ekengren är en erfaren ledare och föreläsare inom redaktionell kommunikation. Som chef för Scania Newsdesk har han byggt upp en av Sveriges mest uppmärksammade och framgångsrika inhouseredaktioner. Staffan Ekengren har tidigare arbetat som journalist och redaktör inom både dagspress och radio, samt varit presschef på ICA-gruppen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Följarna först : redaktionell metod för kommunikatörer
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Ekengren