Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2019-05-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
216 x 150 x 18 mm
Vikt
488 g
SAB
Qba,Bv
ISBN
9789147131228
Apparnas planet : människans roll i en digital värld (inbunden)

Apparnas planet : människans roll i en digital värld

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-08
459
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I begynnelsen sträckte sig människor mot gudarna för att få stöd, de senaste åren har vi fått en ny frälsare - i det digitala. Den digitala tidsåldern är för många en drömresa full av äventyr och möjligheter. Samtidigt har allt fler upptäckt att livet på apparnas planet riskerar att bli tyst, kallt och ensamt.

Maskinen är här för att stanna. Artificiell intelligens ger superkrafter och en nästan oändlig kapacitet, men vi människor har något som maskiner saknar: visioner, känslor, värderingar och viljan att bidra. Framtidens vinnare är de som hittar brytpunkten mellan det digitala och det mänskliga.
Apparnas planet hjälper dig att hitta ett digitalt varför, ett konkret vad och beskriver hur du blir morgondagens vinnare.

Om författarna
Arash Gilan är digital expert, medgrundare och VD för en av Nordens största byråer inom marknadsföring, Viva Media. Arash är en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt inom ledarskap, digitalisering och marknadsföring.

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade föreläsare inom kultur, ledarskap och digital transformation. Jonas är medgrundare till ett av Sveriges största affärssystemskonsultbolag och senior partner i Awesome Group.

Sagt om boken
"Jag sträckläste boken. Tusen tack Arash och Jonas för att ni tar upp och besvarar utmanande frågor i dagens samhällsutveckling som är kopplade till hur vi ska bygga långsiktigt hållbara organisationer, företag, medarbetare och ledare. I en VUCA-värld där allt går snabbare, där vi slåss om kompetensen, den psykiska ohälsan ökar och där fokus ligger på data, digitalisering, tillväxt och lönsamhet, lyfter ni betydelsen av vårt välmående. För en sak är säker - vårt välmående kommer fortfarande att vara det som göra den största skillnaden för att vi till slut ska stå som vinnare." Anna Johnson, VD Grant Thornton.

"I den digitala världen blir det mänskliga perspektivet, kulturen och allt annat som inte kan kopieras helt avgörande. I Apparnas Planet ger Gilan och Hammarberg oss spännande teori varvat med praktiska exempel på hur vi människor kan utveckla superkrafter - tillsammans. Artificiell och emotionell intelligens i en härlig kombination. Rekommenderas varmt!" Hélène Barnekow, VD Microsoft Sverige.

"Jag brukar säga att tur är skärningspunkten mellan förberedelse och tillfälle. Just nu har du tur, för den här boken kan förändra ditt liv och din organisation, Grattis! Apparnas Planet tar dig på en resa från historien och in i den digitala framtiden på ett ovanligt konkret sätt. Du får både nya insikter, ökad förståelse och praktiska verktyg att använda i vardagen. Utan att överdriva är detta en av de bästa böcker jag har läst!" /Christer Olsson, författare & föreläsare

"Är du osäker på hur den tekniska utvecklingen påverkar framtidens människor, organisationer och ledare? Eller bara nyfiken? Då ska du läsa Gilans och Hammarbergs senaste digitaliseringsbibel. Med handfasta råd, god kunskap och en stor dos humor får läsaren följa med på en resa från historien till dagens digitala djungel och mot en framtid på Apparnas Planet. Läs den och låt dig inspireras att ta dig an den framtid vi mer eller mindre omedvetet skapar idag." Tuva Palm, Strategisk rådgivare inom tech och digitalisering
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Apparnas planet : människans roll i en digital värld
 2. +
 3. Get digital or die trying

De som köpt den här boken har ofta också köpt Get digital or die trying av Arash Gilan, Jonas Hammarberg (inbunden).

Köp båda 2 för 783 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Apparnas planet : människans roll i en digital värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspiration och eftertanke!
  Annika H W , 28 maj 2019

  Fångades direkt av temat i denna högaktuella bok. Författarna tecknar i en spännande och lite skrämmande framtid. Med skarpsynta råd leds läsaren framåt. En bok för alla - ledare, innovatörer och nyfikna människor!

 2. Mycket relevant och genomarbetad
  Jonas (Borlänge), 27 maj 2019

  Höga förväntningar på boken med tanke på deras första bok. De levde upp till förväntningarna. En bra blandning av historian och resan mot dagens- och framtidens-digitaladjungel. De blandar tips och idéer som de beskriver på ett smart och inspirerande sätt. Läs den!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna