Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2020-02-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Emia
ISBN
9789147136704
Förändringsledning i praktiken : mod att leda skola (häftad)

Förändringsledning i praktiken : mod att leda skola

Häftad Svenska, 2020-02-18
338
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Är förändringsarbetet på din skola en ständig kamp? Går det för långsamt? Får du inte med dig din personal? Räcker inte tiden till? Är det möjligt att som rektor vara en god pedagogisk ledare, som dessutom hinner med att leda en skola som ständigt utvecklas till det bättre? Författarnas svar på den frågan är: ja, det är möjligt om man bygger upp fungerande strukturer.

Läs mer
Genom olika exempel, metoder och strukturer vill författarna stötta skolledare i att skapa ordning i en stundom tämligen kaotisk verklighet. Boken är riktad till skolledare som vill skapa en hållbar och utvecklande skola, och som vill ha verktyg att delegera och prioritera för att frigöra tid till att vara den goda pedagogiska ledaren.
Genom hela boken problematiserar, belyser och analyserar författarna alla delar av skolans verksamhet. Boken kan därmed användas som en handbok i praktisk skol- och förändringsledning, men även till att bara få idéer och inspiration till hur man som skolledare i praktiken kan leda och driva skolutveckling.

Om författarna
Henrik Ljungqvist är rektor på Ronnaskolan i Södertälje. Han har verkat inom skolan sedan 1996, och blev skolledare 2007. Under sin tid som rektor har han även arbetat med ledarskaps- och personalutveckling och med skolutveckling i Taiwan i samarbete med University of Taipei och Taiwan Ministry of Education.
Renas Khezri arbetar som rektor i Trosa kommun. Hon började sin lärarbana år 2008 på Ronnaskolan och blev skolledare år 2014. På Ronnaskolan arbetade hon med skolutveckling och förändringsledning, vilket hon fortsätter med i sitt nya uppdrag
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förändringsledning i praktiken : mod att leda skola
  2. +
  3. Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt av Love Lönnroth (häftad).

Köp båda 2 för 637 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »