Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2020-04-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Emia
ISBN
9789147140190
Skolcoachboken : egen utveckling - gemensam framgång (häftad)

Skolcoachboken : egen utveckling - gemensam framgång

Häftad Svenska, 2020-04-01
312
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I Skolcoachboken: Egen utveckling - gemensam framgång får du veta hur du kan gå från snack till verkstad och på allvar förändra alltifrån din inställning till din skolas kultur. Du får verktyg att hantera och utveckla ditt ledarskap, din dokumentation och kommunikation och inte minst din förmåga att leda in dig själv på den väg du helst vill gå.I Skolcoachboken: Egen utveckling - gemensam framgång får du veta hur du kan gå från snack till verkstad och på allvar förändra alltifrån din inställning till din skolas kultur. Du får verktyg att hantera och utveckla ditt ledarskap, din dokumentation och kommunikation och inte minst din förmåga att leda in dig själv på den väg du helst vill gå.

Läs mer
Författarna uppmanar till att fokusera på både individens och verksamhetens styrkor snarare än svagheter, och att genom reflektion, diskussion och konkreta tips tillsammans hjälpas åt att formulera drömmar som formuleras i tydliga mål. Författarna beskriver också vikten av att hitta tillbaka till lusten och nyfikenheten i att ständigt lära nytt. När vi tar ansvar för vår egen utveckling kommer vi också att nå gemensam framgång inom skolan.

Om författarna
Linda Blomdahl är läraren och rektorn som vill inspirera och engagera dig som arbetar med barn och ungdomar så att du väljer att alltid vilja göra ditt bästa.
Christer Olsson är coach och föreläsare med lång erfarenhet av kulturutveckling och ledarskap inom olika verksamheter. Christer fick år 2019 utmärkelsen Årets talare
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skolcoachboken : egen utveckling - gemensam framgång
  2. +
  3. Du lever så länge du lär : från veta till göra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du lever så länge du lär : från veta till göra av Christer Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna