Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2020-10-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
ISBN
9789147140459
Det är nog nu - Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet (häftad)

Det är nog nu - Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-10-19
264
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad kan du göra och säga när du blir "lilla gumman" i mötesrummet? När du inte får samma lön som dina manliga kollegor? När du ständigt får höra sexistiska skämt på fikarasten? När någon snor din idé?

Läs mer
Den här boken handlar inte om att män är idioter och kvinnor offer, utan om hur strukturer och förutfattade meningar om manligt och kvinnligt påverkar oss negativt i vardagen på jobbet. Och om hur vi tillsammans kan skapa förändring och bygga framgångsrika organisationer där alla medarbetare kommer till sin rätt.

Boken bygger på de berättelser som framgångsrika kvinnor delat med sig av i podden Fannys förebilder, exempelvis Amelia Adamo, Hélène Barnekow, Annie Lööf, Mia Törnblom, Anna Kinberg Batra och Ebba Busch. De har delat med sig av de utmaningar och det motstånd de som kvinnor mött i sitt yrkesliv och i sina karriärer, och om hur de tänkt och gjort för att hantera det.

Om författarna
Fanny Widman har en bakgrund som säljare inom it-branschen. Sedan 2018 driver hon podden Fannys Förebilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det är nog nu - Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet
 2. +
 3. Benny : drevet, döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Benny : drevet, döden av Lotta Fristorp (pocket).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är nog nu - Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig bok som alla bör läsa
  Pauli, 25 december 2020

  Boken är välbehövlig och viktig. Målgrupp är både kvinnor och män. Tar ej upp rasifiering i arbetsliv och jag kan tänka mig en uppföljning på boken ur ett sådant perspektiv. Tack för viktig bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fanny Widman

 • Det är nog nu

  Fanny Widman

  Vad kan du göra och säga när du blir "lilla gumman" i mötesrummet? När du inte får samma lön som dina manliga kollegor? När du ständigt får höra sexistiska skämt på fikarasten? När någon snor din idé? Den här boken handlar inte om att män är idiot...