Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2021-01-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Emia
ISBN
9789147140473
Lärarprofession - från VFU till eget klassrum (häftad)

Lärarprofession - från VFU till eget klassrum

Häftad Svenska, 2021-01-29
290
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Lärarprofession - från VFU till eget klassrum riktar sig främst till lärarstudenter och nyblivna yrkesverksamma lärare och ger en grundläggande introduktion till läraryrket. Boken täcker flertalet av läraryrkets dimensioner, t.ex. lärares nyckelkompetenser och inkludering, och varvar teori och praktik genom att de teoretiska perspektiven kopplas till det vardagliga arbetet i klassrummet.

Läs mer
Hur blir man en skicklig lärare? Hur arbetar man med elevers motivation? Hur bygger man upp relationer som fungerar, både mellan elever och mellan lärare och elev? Boken inspirerar till att variera arbetsmetoder och strategier för att fånga in och utveckla alla elever. I boken finns flera formativa inslag samt en bred repertoar av lärares planerings- och inkluderingsarbete.

Om författarna
Emma Leifler är adjunkt på institutionen för didaktik och pedagogisk profession vid Göteborgs universitet. Hon har en bakgrund som lärare och specialpedagog på grundskola och gymnasium. Emma är också doktorand i specialpedagogik med huvudfokus på inkluderande undervisning
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarprofession - från VFU till eget klassrum
  2. +
  3. Vetenskap och beprövad erfarenhet - Forskningsmetodik för förskollärar- och lärarprofessionen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vetenskap och beprövad erfarenhet - Forskningsm... av Jörgen Dimenäs (häftad).

Köp båda 2 för 554 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »