Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lärarprofession - från VFU till eget klassrum
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2021-01-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Emia
ISBN
9789147140473
Lärarprofession - från VFU till eget klassrum (häftad)

Lärarprofession - från VFU till eget klassrum

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2021-01-29
359
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lärarprofession - från VFU till eget klassrum riktar sig främst till lärarstudenter och nyblivna yrkesverksamma lärare och ger en grundläggande introduktion till läraryrket. Boken täcker flertalet av läraryrkets dimensioner, t.ex. lärares nyckelkompetenser och inkludering, och varvar teori och praktik genom att de teoretiska perspektiven kopplas till det vardagliga arbetet i klassrummet.

Hur blir man en skicklig lärare? Hur arbetar man med elevers motivation? Hur bygger man upp relationer som fungerar, både mellan elever och mellan lärare och elev? Boken inspirerar till att variera arbetsmetoder och strategier för att fånga in och utveckla alla elever. I boken finns flera formativa inslag samt en bred repertoar av lärares planerings- och inkluderingsarbete.

Om författaren
Emma Leifler är adjunkt på institutionen för didaktik och pedagogisk profession vid Göteborgs universitet. Hon har en bakgrund som lärare och specialpedagog på grundskola och gymnasium. Emma är också doktorand i specialpedagogik med huvudfokus på inkluderande undervisning
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarprofession - från VFU till eget klassrum
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Leifler

  • Praktisk inkludering

    Emma Leifler

    Alla barn och unga kommer till skolan med förhoppningar, ett öppet sinne och en lust att lära och utvecklas. Elever är unika och olika. För att kunna möta elever med större behov behövs en teoretisk grund och förståelse, men även verktyg, för hur ...