Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Leda i ständig förändring
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-02-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qb
ISBN
9789147144273
Leda i ständig förändring : med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation (häftad)

Leda i ständig förändring : med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2022-02-18
367

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Samtidens höga förändringstakt utmanar oss. Vi behöver därför reformera vårt arbetsliv i grunden. Tvära kast, förändrade maktstrukturer, tekniksprång och nya beteenden innebär att vi kontinuerligt måste utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde. Det gäller också vårt ledarskap.

Leda i ständig förändring rustar dig som chef med tre framgångsnycklar:
 • kreativitet
 • kollektiv intelligens
 • kommunikation


Denna treenighet krävs för att identifiera och frigöra organisationens samlade kreativa tillgångar. Det är förmågan att förädla varje medarbetares innovativa kompetens och omsätta den till affärsnytta som skiljer vinnarna från förlorarna framöver.

Leda i ständig förändring innehåller övningar och verktyg att använda i det dagliga arbetet för att kunna stå stadigt och tryggt och för att lyckas bättre nästa gång organisationen skakas av en oväntad händelse. Den vänder sig till alla som vill modernisera sitt ledarskap, mobilisera sina medarbetare och vitalisera sin organisation inför nästa förändring eller krissituation.

Om författarna
Ylva M. Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Hon är också expert på ledarskap i kris. Ylva är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen, såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies, som utvecklar ledare och deras team.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leda i ständig förändring : med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation
 2. +
 3. Vadå agilt?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vadå agilt? av Mariah Ben Salem Dynehäll, Leif Denti, Anna Lärk Ståhlberg (häftad).

Köp båda 2 för 758 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leda i ständig förändring : med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spot on!
  Charlotta Oom, 7 december 2022

  Skulle jag just nu välja EN bok inom ledarskap och förändring så är detta den rätta. På ett lättläst sätt beskriver Ylva det viktigaste man som ledare behöver känna till i sin vardag. Konkreta verktyg och övningar blandas med praktiska exempel som är lätta att känna igen. Jag har många "hundöron" i denna bok, som jag plockar fram då och då i mitt arbete som ledarutvecklare och coach.

Visa alla 1 recensioner