Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jämställdhetsintegrering i högre utbildning
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2023-04-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
E
ISBN
9789147146772
Jämställdhetsintegrering i högre utbildning (häftad)

Jämställdhetsintegrering i högre utbildning

Häftad,  Svenska, 2023-04-03
433
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jämställdhetsintegrering i högre utbildning Kan levereras innan julafton
I Jämställdhetsintegrering i högre utbildning diskuteras och problematiseras jämställdhetsfrågor utifrån olika perspektiv, ämneskulturer och utbildningssammanhang. Boken riktar sig till lärare, pedagogiska utvecklare och pedagogiska ledare i Sverige. Vid svenska lärosäten finns starka åsikter om jämställdhetsintegrering, men även nyfikenhet och engagemang - dessutom en viss förvirring. Denna antologi ger förslag på sätt att tänka och konkret arbeta med jämställdhetsintegrering i högre utbildning.

Sagt om boken
"Redan i inledningen av Jämställdhetsintegrering är författarna tydliga - den här boken bjuder på olika ingångar, olika erfarenheter och olika syn på jämställdhetsintegrering i högre utbildning. Olikheten blir en tillgång i läsningen. Jag ser den som ett gott tillskott i högskolepedagogisk utbildning eller som underlag för diskussioner i kollegiala sammanhang." Helhetsbetyg 4 av 5. Marie Leijon, BTJ nr 15, 2023.

Om författarna
Antologins redaktörer är båda verksamma vid Örebro universitet. Felicia Garcia är pedagogisk utvecklare och Kristin Ewins är föreståndare för Högskolepedagogiskt centrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jämställdhetsintegrering i högre utbildning
  2. +
  3. Lärare & elev : Rättsliga aspekter och etiska dilemman

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärare & elev : Rättsliga aspekter och etiska d... av Wiweka Warnling Conradson, Lena Sandström, Henrik Ahlenius (häftad).

Köp båda 2 för 683 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna