Hälsorevolutionen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Borelius
Utgivningsdatum
2018-02-21
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150904017
Hälsorevolutionen (ljudbok)

Hälsorevolutionen (ljudbok)

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-21
99 149 Du sparar 50 kr!
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En vetenskaplig bladvändare som kan förändra ditt liv

Jag har grävt bland ledtrådar från världens alla hörn och testat allt längs vägen.

Maria Borelius, prisbelönt vetenskapsjournalist och författare, var 52 år när hon började känna sig gammal, trött, nedstämd och sliten. Hon hade ryggont, klimakteriebesvär och en känsla av att livet snabbt var på väg utför. Det blev början på en fyra år lång undersökande resa där hon sakta men säkert upptäckte en helt ny livsstil - den antiinflammatoriska - som kom att förändra hennes liv.

Hon började pussla ihop ny kunskap och reste jorden runt - till Kalifornien, Toronto, Kerala, Lund, London, Addis Abeba, Köpenhamn och Stockholm - för att träffa forskare vid den vetenskapliga frontlinjen. Snart klarnade bilden av hur inflammation verkar ligga bakom både åldrande och våra vanligaste folksjukdomar - fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdom, cancer och psykisk ohälsa. Men också vilka möjligheter som finns att motverka inflammation med mat, träning, yoga, naturupplevelser, solnedgångar, närhet, bakterier, sjundedagsadventisternas långlevnadsfilosofi, blå zoner och 2000 år gamla indiska hälsokurer.

Hälsorevolutionen är den fascinerande berättelsen om en kunskapsresa såväl som en livsresa: om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk. Boken är lika spännande som användbar, med massor av aha-upplevelser, enkla kurer, recept och tips som hjälper dig att komma igång med ditt nya, ljusare liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hälsorevolutionen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lyssna!
  Camilla Persson, 11 augusti 2018

  Perfekt sätt att kunna lyssna på boken istället för att läsa. Man kan ju göra annat under tiden och ligga ner och vila under tiden är underbart.

 2. En bok som gör skillnad!
  Catharina Elander, 17 juni 2018

  En helt fantastisk skildring av egna reflektioner, fakta och ny forskning som är banbrytande. Att Maria själv läser upp den är ett stort plus. Jag har lärt mig massor och blir fortsatt inspirerad. Stort tack!

 3. Saknade något...
  Kim M. Kimselius, 4 mars 2018

  I början fascinerade boken mig, sedan började jag vänta på att hon skulle berätta hemligheten med antiinflammatorisk livsstil. Visst hade jag fått många tips och råd på vägen, men slutklämmen kom aldrig. Hur ska man leva för att må så bra som möjligt? Visst kom det några recept, men jag saknade att boken inte knöts ihop ordentligt på slutet. Klart läsvärd, men inte någon av de bättre. Kanske visste jag för mycket om ämnet för att uppskatta boken?

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Hälsorevolutionen