BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Dimensioner
207 x 152 x 31 mm
Vikt
710 g
SAB
Vnaaa,Lz Borelius, Maria
ISBN
9789150942156
BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv (inbunden)

BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv

(31 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-11
178
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bliss tar vid där Hälsorevolutionen slutade. Forskningen kring inflammation stormar fram över världen och Maria Borelius fortsätter att följa forskare och gurus tätt i hälarna och lägga det spännande pusslet för hur vi når ett ännu bättre jag. Resan tar henne till Wales, Los Angeles, San Francisco och Japan, där kvinnorna lever längst i hela världen. I Bliss delar Maria med sig av de bästa insidertipsen för att få till en antiinflammatorisk livsstil i vardagen och ger läsaren helt nya genvägar och enkla knep som verkligen fungerar. Boken innehåller 50 antiinflammatoriska vardagsrecept, träningsprogram, matplaner, inköpslistor och humoristiska vardagsinsikter. Maria bjuder också på egna misslyckanden och utmaningar hon mött på vägen.

Bland annat åker jag på ett bakslag med akut ryggont efter fel mat, för mycket vin, stress och tuffa möten. Det känns viktigt att dela med mig av mitt eget liv, både de goda och de motiga dagarna. Dialogen med läsarna är fantastisk. Den antiinflammatoriska livsstilen, har verkligen blivit en positiv rörelse.

Hälsorevolutionen vägen till en antiinflammatorisk livsstil utkom i januari 2018 och ligger fortfarande på topplistorna. Boken har hittills sålts i över 50 000 exemplar bara i Sverige och är även utgiven i Danmark och Finland. Nästa år släpps den i USA, Storbritannien, Italien, Norge med flera länder via ett världskontrakt med HarperCollins.

"Av alla tankar om hälsa och sjukdom är Maria Borelius bok Hälsorevolutionen den som jag verkligen känner är på rätt spår. Håller med i typ allt. Fan vad bra, Maria!"

- Malin Berghagen, författare och yogainstruktör

 

Hälsorevolutionen vart nominerad till Publishingpriset 2018 för bästa fackbok.

Maria Borelius är:

- Vinnare av Stora ToppHälsapriset 2018!

- Utsedd till Årets hälsohjälte av 1,6 miljonersklubben!

 

***

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till Sedan du fött (1993), Motboken (2003), Bryt det sista tabut (2013) och bästsäljande Hälsorevolutionen (2018). Hon är kolumnist i DI, grundare till Stiftelsen Ester samt kommunikationsrådgivare till läkemedels- och techföretag. Maria har tidigare varit vetenskapsreporter på Rapport, programledare för vetenskapsprogrammet NOVA, handelsminister och VD på globala mikrofinansorganisationen Hand in Hand International. Hon är fil.kand. i biologi, fysik och matematik och har en master i vetenskapsjournalistik. Hon bor i London med sin man.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv
 2. +
 3. Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammat... av Maria Borelius (häftad).

Köp båda 2 för 257 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bliss

  Jag fick läsa boken lite då och då annars blev det för mycket att ta in på en gång. En bok som väcker tankar!

 2. Mycket bra och inspirerande
  bokvän, 20 maj 2019

  En fantastiskt välskriven och intressant uppföljning av Maria Borelius tidigare bok om antiinflammatorisk kost och hur hälsa byggs upp och nås. I denna bok vidgas perspektivet till flera olika hälsoaspekter. Mycket inspirerande och hoppas att det kommer en tredje bok.

 3. Viktig, intressant och lättläst
  Barbro Vretlind, 24 april 2019

  Viktig info om hur vi påverkas av inflammationer i kroppen och tips på hur man kan undvika det. Intressant forskning och verklighetsbaserade möten med människor som lever hälsosamt. Lättläst och pedagogiskt upplägg med recept och tips från författarens egna erfarenheter gör boken mycket läsvärd!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om BLISS : De nya antiinflammatoriska nyckla...