Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-11-09
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 17 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789152362631
Äg din agenda - Så undviker du förtroendekriser, mediedrev, (häftad)

Äg din agenda - Så undviker du förtroendekriser, mediedrev,

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-11-09
481

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mediedrev och förnedringsjournalistik är vår tids skampåle. Det är också en verklighet som varje bolag, organisation och offentlig person behöver förbereda sig för. Du behöver vara beredd på att bli granskad och veta hur du ska bete dig för att inte bli ett viljelöst offer på mediedramaturgins altare, och undvika att kriser och publiceringar utvecklas till regelrätta skandaler.
I boken Äg din agenda - Så undviker du förtroendekriser, mediedrev och offentlig skampåle ger Jeanette Fors-Andrée dig handfasta strategier och verktyg för att snabbt ringa in faran, ta ett samlat grepp om din krishantering, vidta rätt åtgärder vid rätt tidpunkt, ta makten över din egen berättelse.
Efter att ha läst boken kommer du och din verksamhet kunna hantera vindar som vänder och framgångsrikt bemöta journalister. Du kommer ha modet att äga din agenda istället för att springa medias ärenden. Modet att ställa dina egna villkor och sätta dina egna gränser och på så sätt påverka hur du framställs i ett medieklimat som är tuffare än någonsin. Författaren Jeanette Fors-Andrée är en av Sveriges absolut främsta, mest erfarna krishanterare och medietränare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äg din agenda - Så undviker du förtroendekriser, mediedrev,
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 570 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »